Varje gång jag har blivit bjuden på lunch eller middag hemma hos Kanary från CWSG, har denna sås stått på bordet. Kanarys mamma, aka The Grandma, gör en sats varje …
Recipes
-
-
Mitzie Mee – Sanne: Jag fick det här receptet från Ben & Becca från Lumineux Chocolate, och jag skulle våga säga att det här receptet är det enda cookie-receptet du …
-
Kristian är riktigt duktig på att laga mat, och denna fisksoppa är en av hans signaturrätter. Den här versionen är för vardagskvällar, då det ska gå snabbt och vara billigt …
-
De gröna Padrón-paprikorna (pimientos de Padrón) kommer som namnet antyder från Padrón i Galicien i Spanien, men de populära paprikorna odlas numera också på andra platser i Spanien och i …
-
Jag tycker ofta att det är svårt att få druckit tillräckligt med vatten under dagen, men efter att jag har börjat med infused water går det betydligt lättare. Infused Water …
-
Häromdagen kom jag att tänka på, när det egentligen var, att vi började dricka fläderblomssaft i Danmark. Jag minns inte saften från min barndom (i stället har jag ett mycket …
-
Vid den här tiden har de flesta förmodligen hört talas om dalgonakaffe, men har ni också hört om dalgona-godiset, som kaffet fick sitt namn från?
-
Om ni frågar mina vänner vad min signaturrätt är, tror jag de flesta skulle säga ”de färska vårrullarna med anka”. Rullarna är så enkla att laga (och så underbart goda), …
-
Koreanska päron (Bae, 배) började dyka upp i min lokala livsmedelsbutik för ungefär ett halvt år sedan, och efter att ha spanat in den exotiska frukten ett tag beslutade jag …
-
Mitt första försök att göra chiapudding var några år tillbaka, och det var ett stort misslyckande. Med bara två ingredienser undrar ni antagligen hur det är möjligt att misslyckas? Hmm…testa …