Det här är en av de rätter jag alltid lagar, när det ska gå snabbt men samtidigt smaka gott. Det är en väldigt enkel rätt, och när pastan väl är…
Middag
-
-
Sprödstekt fisk med ingefär och fermenterade sojabönor (Trey Chien Chuon) är en traditionell rätt från Cambodia. De fermenterade sojabönorna ger en aromatisk, salt smak som passar bra tillsammans med den…
-
Mohinga är en traditionell burmesisk nudelsoppa och rätten är även känd som Myanmars nationalrätt. Soppan görs vanligtvis på fisk och fish sauce, men detta recept är vegetariskt och innehåller såklart…
-
I delstaten Karen i Myanmar finns det gott om pumpor, och det är mycket vanligt att folk odlar pumpor i köksträdgårdar för att använda i matlagningen. Pumporna används i många…
-
Kristian är riktigt duktig på att laga mat, och denna fisksoppa är en av hans signaturrätter. Den här versionen är för vardagskvällar, då det ska gå snabbt och vara billigt…