Absinthe – Min första Vegas-show

Absinthe - Mitt första Vegas-show

Med tanke på hur många gånger jag har besökt Las Vegas är det faktiskt märkligt att jag aldrig sett en show tidigare. Sanningen är, att jag alltid har varit för upptagen med att besöka stadens berömda barer och restauranger, för att ens tänka på att gå på en show. Men när Tina och jag var i Vegas, var flyget tillbaka till New York så pass tidigt på söndagsmorgonen, att vi var tvungna att leta efter en alternativ plan för vår vanliga lördagsrutin med sen middag och nattklubb.

En vän rekommenderade att vi gick och kollade på Absinthe, och eftersom vi båda hade hört mycket bra om den berömda Spiegelworld-showen, bestämde vi oss för att ge den en chans, och vilken underbar kväll det var!

Vi hade planerat att äta middag innan showen, men eftermiddagens tupplur hade förvandlats till en timlång maraton-sömn, så vi var sena och den planerade middagen blev i stället till en snabb kebab på food courten på Caesars Palace innan vi skyndade till cirkustältet, där showen ägde rum.

Det svagt belysta tältet var dekorerad med vintage-affischer och ljuskronor, och atmosfär var supermysig, som i en gammaldags cirkus. Jag ska inte avslöja för mycket i fall ni inte har sett showen, men Absinthe är inte en hel vanlig Vegas-show. Showen var jätterolig, ganska så vulgär, och full av otroliga stunts och akrobatik. Från det ögonblick som artisterna intog scenen satt jag på kanten av min stol, helt fångad av deras skicklighet och mod. Vissa av framträdandena var så vågade att jag var tvungen att blunda, för att jag var rädd att artisterna skulle falla och skada sig. Från luftakrobatik till svärdslukare, och en helt vansinnig rullskridsko-performance, – showen hade verkligen allt! Vilken imponerande uppvisning av styrka och skicklighet.

Var det värt pengarna? Absolut ja! Jag har hyllat Absinthe för alla som orkat lyssna sedan vi kom tillbaka, och jag ångrar att det skulle ta så lång tid, innan jag äntligen gick på en Vegas-show (okej, jag har sett Chippendales och Thunder from Down Under, men jag är inte säker på om de räknas…). Om du åker till Vegas, måste du gå och se en show, och om du inte är säker på vilken show du ska se, kan jag definitivt rekommendera Absinthe. Lokalen är fantastisk, artisterna är otroliga och showen i sig är en av de mest spännande och minnesvärda upplevelserna, jag har haft i Vegas.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop