Bangkok: Ät en regnbåge – Unicorn Fruit Toast hos Say Chiizu

Man kan ju inte säga nej till regnbågsfärgad ost, eller hur? Så när jag såg Say Chiizu på Siam Square, var jag bara tvungen att stoppa och prova deras Unicorn Fruit Toast.

I reklamen, som körs på skärmen i butiken, kan man se hur en kvinna sträcker osten längre och längre, och det var helt omöjligt att sluta titta, ha ha. Vilken fascinerande syn! Jag ville ha min egen ostsmörgås.

Osten var tjock och elastisk, vilket gjorde den rolig att leka med men svår att äta. Smaken var mild, och om man inte visste att det var ost, kunde man blunda och föreställa sig att man tuggade på en bit fruktig tuggummi, för osten smakade mer av frukt än av ost. Detta är en bra sak, om ni frågar mig, för jag gillar inte starkost:) Ganska förvånande stod det i menyn att alla ingredienser är naturliga utan tillsatser.

Trots det japansk-klingande namnet är Say Chiizu i själva verket en hemodlad thailändsk kedja. Deras Hokkaido Cheese Toast är oerhört populärt i Bangkok, där allt med ost är inne just nu. Say Chiizu gör olika drycker med ost, men bara tanken på att dricka något ostigt fick mig att tappa aptiten, så jag tänkte spara ostdryckerna till någon annan gång.

Här är en video av min Unicorn Cheese Toast. Jag försöker kopiera ost-flickan från reklamen men det går inte så bra. Same same but different:)

Say Chiizu , Siam Square One, Bangkok, Nearest BTS: Siam

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop