Bangkok: Badminton från Banyan Tree

Banyan Tree in Bangkok

Första gången jag träffade Badminton var vid poolen, där han erbjöd gratis huvud- och nackmassage till hotellets gäster. Banyan Tree har alla möjliga gratissaker, och förutom massage erbjuder de också gratis yogalektioner, så jag anmälde mig till en yogalektion den följande morgon på hotellets gym. Gissa vem instruktören var? Badminton!

Nu var det dags att ställa frågan: Varför badminton? Det visade sig att hans mamma brukade vara badmintonproffs. Utifrån namnet som fanns broderat på Badmintons T-shirt har han också ett thailändskt namn, men Badminton är det namn han använder för gäster som inte pratar thailändska.

Trots att jag verkligen gillar yoga är jag inte särskilt bra på det (vissa vill nog säga att jag suger), men Badminton gjorde ett utmärkt jobb med att justera intensiteten och svårigheten att passa mig och min nivå, och det var ett riktigt bra pass. Jag brukar för det mesta träna på kvällen, men yoga på morgonen är ett underbart sätt att börja dagen.

Dagen efter var jag tillbaka i gymmet, redo för löpbandet, när jag såg Badminton igen. I själva verket insåg jag inte att det var honom förrän han sa hej, för den här gången hade han på sig sin muay-thai-instruktörsutrustning. En gigantisk kinesisk kille var redo att få sin gratis muay thai-lektion, och de undrade om jag skulle vilja vara med? Ehhh..nej tack:)

Badminton, jag vet att jag lovade att jag skulle skriva en recension på TripAdvisor, men TripAdvisor är bara inte min sak. Istället får du här ditt eget personliga blogginlägg på min blogg, och om någon utav dina supervisors läser med, vill jag att de ska veta att du gör ett fantastisk jobb som massör och yogalärare (och förmodligen även som muay thai-instruktör). Banyan Tree i Bangkok har tur att ha en så dedikerad och trevlig medarbetare.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop