Bangkok: Badminton från Banyan Tree

Banyan Tree in Bangkok

Första gången jag träffade Badminton var vid poolen, där han erbjöd gratis huvud- och nackmassage till hotellets gäster. Banyan Tree har alla möjliga gratissaker, och förutom massage erbjuder de också gratis yogalektioner, så jag anmälde mig till en yogalektion den följande morgon på hotellets gym. Gissa vem instruktören var? Badminton!

Nu var det dags att ställa frågan: Varför badminton? Det visade sig att hans mamma brukade vara badmintonproffs. Utifrån namnet som fanns broderat på Badmintons T-shirt har han också ett thailändskt namn, men Badminton är det namn han använder för gäster som inte pratar thailändska.

Trots att jag verkligen gillar yoga är jag inte särskilt bra på det (vissa vill nog säga att jag suger), men Badminton gjorde ett utmärkt jobb med att justera intensiteten och svårigheten att passa mig och min nivå, och det var ett riktigt bra pass. Jag brukar för det mesta träna på kvällen, men yoga på morgonen är ett underbart sätt att börja dagen.

Dagen efter var jag tillbaka i gymmet, redo för löpbandet, när jag såg Badminton igen. I själva verket insåg jag inte att det var honom förrän han sa hej, för den här gången hade han på sig sin muay-thai-instruktörsutrustning. En gigantisk kinesisk kille var redo att få sin gratis muay thai-lektion, och de undrade om jag skulle vilja vara med? Ehhh..nej tack:)

Badminton, jag vet att jag lovade att jag skulle skriva en recension på TripAdvisor, men TripAdvisor är bara inte min sak. Istället får du här ditt eget personliga blogginlägg på min blogg, och om någon utav dina supervisors läser med, vill jag att de ska veta att du gör ett fantastisk jobb som massör och yogalärare (och förmodligen även som muay thai-instruktör). Banyan Tree i Bangkok har tur att ha en så dedikerad och trevlig medarbetare.

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård