Bangkok: Blue Whale – Ett mysigt blått café på Maharaj Road

Blue Whale Cafe, Bangkok

Vid denna tid på året är Bangkok otroligt varm och fuktig, så efter att ha checkat ut från Riva Arun, bestämde jag mig för att stanna vid kafét bredvid för att ta en kall dryck innan jag fortsatte till det nya hotellet på andra sidan av staden.

Kaféts namn var Blue Whale, och de hade de många blå saker på menyn (fast inte val:). Med lite hjälp från Google fick jag reda på att deras Butterfly Pea Latte var en stor hit på Instagram, och hela kafét var som skapat för Instagram. Den rustika interiören med de maritima detaljerna var en fröjd för ögonen såväl som för min iPhone, men även om jag var sugen på att beställa den blå lattan (bara för att …) nöjde jag mig med en vanlig islatte, och som ni kan se var även den ganska fotogen.

En trappa upp fanns det en liten balkong, men en kedjerökande affärsman tog upp det mesta av platsen därute. Efter ett tag gick han dock därifrån, och jag kunde njuta av resten av mitt kaffe ute i solen.

Blue Whale, 392/37 Maharaj Road (Maha Rat on GoogleMaps), Bangkok

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop