Bangkok: Drinkar, middag och dessert

På vägen hem från Phnom Penh stannade jag två dagar i Bangkok, så jag avtalade att träffas med Angela, som just har flyttat till Bangkok från Hong Kong. Vi började med solnedgång och happy hour drinkar på Octave, som är takbaren på Marriott. Bland Bangkoks hotell-takbarer med utsikt som är värt att titta på, är Octave förmodligen den minst turistade. Dock är baren ett populärt ställe bland expats, och när vi anlände (30 minuter efter att happy hour hade börjat) var övervåningen helt full.

Efter att solen hade gått ner, tog vi en promenad längs Thonglor Road för att hitta ett ställe att äta middag. Thonglor är ett ganska posh område och populärt bland välbärgade thailändare och expats, så det finns gott om barer och restauranger. Vi hade pratat om att prova Funky Lam, som är en laotisk restaurang, men sedan gick vi förbi Supanniga Eating Room och hamnade där i stället. Det visade sig att Supanniga hade ett riktigt bra urval av vegetariska rätter, så jag bestämde mig för att prova deras svamp-larb, som smakade riktigt gott. Angela hade en curry, och vi delade på en biffsallad till förrätt, så det var inte en helt vegetarisk måltid, men kul att se hur vegetariska alternativ blir mer och mer vanliga i Bangkok.

Till dessert gick vi lite längre ner Thonglor Road till After You, som är mitt favorit-dessertställe i Bangkok. De har flera restauranger runt staden, men den i Thonglor var den första, och också den bästa om ni frågar mig. Deras Shibuya Honey Toast är legendarisk, särskilt den med Ferrero Rocher som vi delade på:)

Suppaniga Eating Room, 160/11 55 Sukhumvit Rd, Thonglor, Bangkok

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop