Bangkok: Fire Tiger Milk på Seoulcial Club

Fire Tiger Milk at Seoulcial Club, Siam Square in Bangkok

I de flesta asiatiska länder är bubble tea fortfarande jättestort, och man hittar alla möjliga sorter och smaker. Den senaste trenden är brown sugar boba, som jag smakade på KOI för ett par veckor sedan, men som finns på menyn i de flesta boba-caféer av det mer trendiga slaget. Drickan har en rund, kolakatig smak, som jag verkligen gillar.

KOI’s Brown Sugar Boba är riktigt bra (den bästa är den med golden bubbles) men nyligen var jag på Seoulcial Club i Bangkok och provade deras berömda Fire Tiger Milk, och den är i en helt annan liga. Detta är den bästa boba någonsin!

Fire Tiger Milk får sin smak från den perfekta blandningen av krämig mjölk och brunt sockersirap. Det finns gott om färska tapioca-bubblor i botten, och dricka är toppad med en ordentlig klick av något som beskrivs som crème brûlée i menyn, men som faktiskt smakar mer som karamelliserad maräng, och det är toppingen som gör hela skillnaden.

Om ni har vägarna förbi Seoulcial Club, så se till att besöka det rosa rummet på tredje våningen. Detta rummet måste vara skapat med Instagram i åtanke, för allt är väldigt Instagram-vänligt, inklusive de tre tigrarna som försökte stjäla min boba, som ni kan se på bilderna nedan 🙂

Seoulcial Club, 266/8 Siam Square Soi 3 Bangkok. Nearest BTS: Siam

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop