Bangkok: Hello Kitty House

Hello Kitty House, Siam Square, Bangkok

En av de senaste tillskotten till det nya och fina Siam Square är 3-vånings byggnaden Hello Kitty House. Hello Kitty är söt, rosa och alldeles underbar, så jag var tvungen att ta en titt innanför.

Jag beställde en pannkakstårta med jordgubb och en latte och hittade ett bord på övervåningen. Min latte hade Hello Kitty latte art och var nästan för söt för att dricka, men jag gjorde det ändå och Hello Kitty’s latte-ansikte blev helt förstörd.

Crepe cakes (pannkakstårtor) är tårtor gjorda av flera lager med pannkakor, och de är väldigt populära i Asien just nu. Tårtan på Hello Kitty Café var superfin och lika söt, som man förväntar sig att en tårta i Hello Kittys hus ska vara. Jag har smakat bättre crepe cakes och bättre kaffe tidigare, men aldrig i ett rosa hus mitt i Bangkok.

De spelade den här Hello Kitty-låten på repeat och trots att det bara tog mig runt 30 minuter innan jag var klar med min kaffe och min crepe cake, så tröttnade jag fort på den låten, och jag tycker verkligen synd om de anställda, som måste lyssna på den om och om igen, varje dag. Hello Kitty har ju inte ens en mun, så hon borde väl egentligen inte kunna sjunga, borde hon?


Hello Kitty House Bangkok. SQ1 Shopping Mall, LG FL. – 2nd FL. Öppettider: Mån-Sön: 10 – 22.

Besök Hello Kitty House’s website


LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop