Bangkok: Hello Kitty House

Hello Kitty House, Siam Square, Bangkok

En av de senaste tillskotten till det nya och fina Siam Square är 3-vånings byggnaden Hello Kitty House. Hello Kitty är söt, rosa och alldeles underbar, så jag var tvungen att ta en titt innanför.

Jag beställde en pannkakstårta med jordgubb och en latte och hittade ett bord på övervåningen. Min latte hade Hello Kitty latte art och var nästan för söt för att dricka, men jag gjorde det ändå och Hello Kitty’s latte-ansikte blev helt förstörd.

Crepe cakes (pannkakstårtor) är tårtor gjorda av flera lager med pannkakor, och de är väldigt populära i Asien just nu. Tårtan på Hello Kitty Café var superfin och lika söt, som man förväntar sig att en tårta i Hello Kittys hus ska vara. Jag har smakat bättre crepe cakes och bättre kaffe tidigare, men aldrig i ett rosa hus mitt i Bangkok.

De spelade den här Hello Kitty-låten på repeat och trots att det bara tog mig runt 30 minuter innan jag var klar med min kaffe och min crepe cake, så tröttnade jag fort på den låten, och jag tycker verkligen synd om de anställda, som måste lyssna på den om och om igen, varje dag. Hello Kitty har ju inte ens en mun, så hon borde väl egentligen inte kunna sjunga, borde hon?


Hello Kitty House Bangkok. SQ1 Shopping Mall, LG FL. – 2nd FL. Öppettider: Mån-Sön: 10 – 22.

Besök Hello Kitty House’s website


  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård