Bodia rice scrubs

Bodia Spa är en kedja av lyxiga spa i Kambodja, och efter att ha landat i Phnom Penh åker jag ofta direkt till Bodia Spa för deras massage gör underverk mot jetlag.

Deras kroppsbehandlingar är också väldigt bra, så när jag såg Bodia’s produkter på flygplatsen, bestämde jag mig för att köpa en body scrub och en facial scrub med mig hem. Jag har nu använt produkterna i snart tre veckor, och här är vad jag tycker:

Bodia Luscious Lemongrass Body Scrub

En av de bästa body scrubs jag någonsin har provat. Riskornen är tillräckligt grova för att ge dig en känsla av effektiv exfoliering och de olika sorters eteriska oljor lämnar huden mjuk och genomfuktad efteråt. Faktum är att huden känns så fuktad att kroppslotion verkar onödigt, vilket jag tycker är ganska ovanligt för en body scrub

Jämfört med andra body scrubs kräver Bodias scrub att man tillsätter ganska mycket vatten. Det räcker inte att huden är fuktig vid applicering; man måste också mixa kroppsskrubben med lite vatten i handen för att få bästa resultatet. Utan vatten tenderar skrubben att klumpa ihop sig och trilla av huden.

Bodia Facial Scrub Jasmine Rice & Rose

Bodias ansiktsskrubb har finare riskorn än kroppsskrubben, så den är tillräcklig mild att använda i ansiktet, samtidigt som man får en effektiv skrubb. Precis som kroppsskrubben kräver ansiktsskrubben att man tillsätter ganska mycket vatten för att få den önskade konsistens. Kom ihåg att också skrubba händerna, nu du ändå är igång, och de kommer att vara mjuka och väldoftande resten av dagen.

Ni kan köpa Bodia-produkterna på Bodia Spa (billigast) eller på flygplatsen i Phnom Penh (några dollar dyrare), eller så kan ni beställa produkterna från Bodia online store

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop