Dagstur från LA: Laguna Beach och Las Brisas

Laguna Beach

Förutom att vara hemstad för många av Kaliforniens reality-stjärnor, är Laguna Beach också en populär kuststad med en underbar strand och en cool, avslappnad atmosfär.

ACs kompis växte upp i det här området, så hon hade många förslag till vad vi skulle se. En sak vi lovade henne att inte missa var lunch på Las Brisas, så det var första stoppet på vår mini-roadtrip.

Vi hade inte bokat bord, men vi hade tur och fick bord utomhus med en fantastisk utsikt över stranden. Vi delade först på en nachos och guacamole, och sedan beställde vi båda en skaldjurssallad. Jag kommer inte ihåg det exakta priset på salladen, men det var ganska dyrt. Dock tycker jag att priset var ganska rimligt, med tanke på att det fanns generösa mängder av hummer, tonfisk sashimi och krabba i salladen.

Vid bordet intill oss hade en grupp tjejer världens möhippa och under lunchen beställde de in vad som kändes som 100 margaritas. Jag hoppas verkligen för kommande bruden, att bröllopet inte är förrän några veckor, så hon har möjlighet att återhämta sig från den oundvikliga baksmälla.

Efter lunchen gick vi en lång promenad längs stranden och tog de obligatoriska hopp-bilderna. Jag vet inte varför, men jag ser alltid ut som ett sådant kastanjedjur som barn gör på dagis när jag hoppar:)

Vi såg också de två killarna på bilden nedan. Jag är inte helt säker på vad de gör, men det ser ut som om de paddlar stående?

Min guide till Los Angeles – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva i LA?

Las Brisas, 361 Cliff Dr, Laguna Beach

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop