Dagstur från LA: Laguna Beach och Las Brisas

Laguna Beach

Förutom att vara hemstad för många av Kaliforniens reality-stjärnor, är Laguna Beach också en populär kuststad med en underbar strand och en cool, avslappnad atmosfär.

ACs kompis växte upp i det här området, så hon hade många förslag till vad vi skulle se. En sak vi lovade henne att inte missa var lunch på Las Brisas, så det var första stoppet på vår mini-roadtrip.

Vi hade inte bokat bord, men vi hade tur och fick bord utomhus med en fantastisk utsikt över stranden. Vi delade först på en nachos och guacamole, och sedan beställde vi båda en skaldjurssallad. Jag kommer inte ihåg det exakta priset på salladen, men det var ganska dyrt. Dock tycker jag att priset var ganska rimligt, med tanke på att det fanns generösa mängder av hummer, tonfisk sashimi och krabba i salladen.

Vid bordet intill oss hade en grupp tjejer världens möhippa och under lunchen beställde de in vad som kändes som 100 margaritas. Jag hoppas verkligen för kommande bruden, att bröllopet inte är förrän några veckor, så hon har möjlighet att återhämta sig från den oundvikliga baksmälla.

Efter lunchen gick vi en lång promenad längs stranden och tog de obligatoriska hopp-bilderna. Jag vet inte varför, men jag ser alltid ut som ett sådant kastanjedjur som barn gör på dagis när jag hoppar:)

Vi såg också de två killarna på bilden nedan. Jag är inte helt säker på vad de gör, men det ser ut som om de paddlar stående?

Min guide till Los Angeles – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva i LA?

Las Brisas, 361 Cliff Dr, Laguna Beach

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård