Danmark: Trelde Næs och björnbärssylt

Trelde Næs, Fredericia

Förra månaden tog jag hundarna på en promenad vid Trelde Næs. Det är ett underbart område med en liten strandsträcka mellan havet och skogen, och hundarna älskar att vara där.

Vår lilla utflykt väckte också barndomsminnen om hur min pappa brukade ta med min syster och jag på cykeltur till Trelde Næs. Vi hade med oss små plasthinkar så vi kunde gå i skogen och plocka björnbär. Senare, när vi kom hem med fulla hinkar, gjorde min mamma björnbärssylt, som vi åt med med pannkakor och vaniljglass.

Det är en av mina bästa barndomsminnen, och ända sedan jag kom tillbaka från min utflykt med hundarna förra månaden har jag frågat min mamma när hon skulle göra björnbärssylt igen. Äntligen hände det! Så dagens lunch idag var pannkakor, björnbärssylt och vaniljglass. Precist lika gott som jag kom ihåg!

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop