Fort Lauderdale: Scoobies på Coconuts

Scoobies at Coconuts, Fort Lauderdale

Vi var egentligen på väg till en annan restaurang som Poul hade hittat på nätet, men Uber-chauffören sa att Coconuts var det ställe alla pratade om nu för tiden … just sayin ‘…! Ok, change of plans, ta oss till Coconuts istället!

Vi kom dit precis innan lunchrushen, så vi kunde fritt välja vart vi ville sitta. Vi valde et bord pa terassen ute vid vattnet, där vi kunde kolla på båtarna som seglade förbi. Personalen berättade för oss att folk var upptagna med att flytta de mindre båtarna för att ge plats för de större båtarna som skulle visas på Fort Lauderdale International Boat Show den kommande veckan. Dessa ”mindre båtar” hade både två och tre däck, och de flesta var större än vår lägenhet i Dubai! På tal om Dubai, så brukade jag faktiskt tro att Dubai Marina låg i framkanten när det gäller stora yachter, men nej, inte jämfört med Fort Lauderdale.

Tillbaks till Coconuts och vår lunch. En entusiastisk servitör föreslog att vi började med några Scoobies, som var små blue crab krabbklor stekt i olja och vitlök, och en av Coconuts specialiteter. Till huvudrätt fick Poul fish tacos och jag beställde räkor med kokos. Det smakade helt ok, men om jag äter på Coconuts igen, tror jag bare jag skulle beställa in tre skålar med Scoobies och ingen huvudrätt, för Scoobies var det absolut bästa på menyn. Helt fantastisk! Det är sällan att jag äter blue crab, för det är så mycket skal och så lite krabbkött, att jag inte brukar tycka det är värt det, men Scoobies serveras med det mesta av skalen bortagen. Lätt att äta och så gott att det gör ont.


Coconuts, 429 Seabreeze Blvd., Fort Lauderdale

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop