Fort Lauderdale: The Ritz-Carlton – En plats i solen

Ritz-Carlton, Fort Lauderdale

Jag brukar inte gilla resorts, men jag hade intjänad en gratis övernattning genom ett rewards-program jag är med i, så när Poul flög tillbaka till Dubai bestämde jag mig för att checka in på Ritz-Carlton i Fort Lauderdale för några extra dagar i solen i Florida.Det var ett underbart hotell precis vid stranden, i ett område som påminner mycket om Jumeirah Beach Residence i Dubai. Lägg till lite fler sportbilar och kanske en leopard eller två, – då har man The Walk JBR.

Mitt rum vände bort från stranden, så i stället för vitt sand och klart blått vatten hade jag utsikt över kanalerna i Fort Lauderdale, vilket inte heller var dåligt. Inredningen var mest ljusgult och vitt, vilket gjorde att rummet verkade soligt och ljust. Ett bra val för ett strandhotell. Badrummet var lite väl mycket marmor för min smak, men om någon kan komma undan med lite väl mycket marmor, då är det The Ritz.

Poolområdet hade utsikt över stranden och var exakt så fint och frestande som resort poolområden brukar vara, och om det inte hade varit så blåsigt, skulle jag ha tagit ett dopp.

Jag åt frukost på Burlock Coast, som är hotellets restaurang på marknivå, precis vid strandpromenaden. Jag fick nypressad juice, en croissant och en fruktskål, vilket var mycket bra, men jag ångrade lite att jag inte beställde roomservice i stället, för det rummet hade varit perfekt för frukost i sängen.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop