Fredericia – Østerstrand

Østerstrand, Fredericia

Från Dubai Marina till Østerstrand i Fredericia, vilken kontrast! Jag gick en tur längs med min mamma, hennes hund Bølle och Trines hund Bella, och trots att det var kallt var det en helt underbar promenad. De danska stränderna är ännu vackrare under vintermånaderna, när de nästan är tomma och luften är skarp och klar.

Østerstrand ligger inom gångavstånd från Fredericia centrum, och när jag gick i gymnasiet var stranden the place to be under sommarmånaderna. När vi tog studenten var stranden dit man gick och firade. Så många minnen från fina Østerstrand!

Då fanns det bara en gammal träbrygga och en glassbar, som endast var öppen under sommaren. Idag finns det helt nya faciliteter, inklusive ett Muscle Beach-style gym, en sprillans ny brygga och ett café som är öppet året runt.

[ess_grid alias=”mitzie-mee-blog-2017″]

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård