Fuerteventura – La Pared powered by Playitas

La Pared powered by Playitas - Fuerteventura Blogg

Hej från Fuerteventura! Syster T och jag är på chartersemester, och vi bor på La Pared powered by Playitas. Några av er känner kanske till Playitas, som är en stor sportsresort på östkusten av Fuerteventura. La Pared är ett mindre systerhotell till Playitas på västkusten av ön, men fokus är även här på sport och aktiv semester, så vissa kanske undrar, hur vi hamnade här?
Syster T ville åka på solsemester, men hon insisterade på att flyga från Billund utan några mellanlandningar på vägen, vilket begränsade utbudet, och till slut fanns det bara Fuerteventura kvar, vilket visade sig vara ett bra val.
Vi bokade den minsta rumstypen som fanns på La Pared, så gissa om vi blev positivt överraskade, när rummet visade sig vara mer som en semesterlägenhet med ett semi-separat sovrum, ett vardagsrum och uteplats. Frukost ingår, så varje morgon när vi vaknat, finns det en stor och god frukostbuffé att se fram emot.

Vi var lite oroliga, att vi skulle vara de enda icke-fitness-freaks på hotellet, men det är väldigt avslappnat här, och medan många gäster strosar omkring i sina gymkläder 24/7, finns det också många, som min syster och jag, som bara vill dyrka lite yoga och annars hänga vid poolen. Det finns en strand nära hotellet men det ät enbart möjligt att ta sig dit, när det är lågvatten, för när det är högvatten, försvinner stranden under vågorna. På grund av de starka strömmarna är den röda flaggan uppe hela tiden, så man får inte bada, men man kan ta en promenad längs stranden och njuta av den vackra omgivning.

Vi beställde inte halvpension inför vår vistelse, eftersom vi ville se hur maten var innan vi gick all-in. Dock finns det inte riktigt några matställen i närheten, så man är stuck med hotellbuffén, om man inte hyr bil. Vi har ätit middag på buffén två gånger, och den är helt ok. Det finns ett bra urval av olika rätter som varierar varje dag, samt frukt, kakor och dessert. Det är lugnt och fridfullt här och vädret är fantastiskt, så jag är övertygat om att vi kommer att ha en jättebra vistelse.

Min Fuerteventura Blogg – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva på Fuerteventura?

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop