Fuerteventura: Morro Jable – En mysig semesterort vid vattnet

Fuerteventura: Morro Jable - En mysig semesterort vid vattnet

Morro Jable är en mysig liten semesterort i den sydligaste delen av Fuerteventura. Det är ett populärt ställe bland turister, men det känns turistigt på ett helt annat sätt än Corralejo gör, och den lilla byn har lyckats behålla en väldigt autentisk, avslappnad atmosfär som jag verkligen gillar.

Vi åt lunch på La Bodega de Jandía och efter lunch gick vi ner till vattnet och spenderade resten av eftermiddagen med att slappa på stranden. Stranden vid Morro Jable har mjuk, vit sand, och vattnet är turkosblått och kristallklart. Den södra delen av stranden har stora lavastenar och grottor, som man kan gå in i under lågvatten. Jag gick en promenad för att fota och efter att ha gått runt alla halvnakna turister, som trodde, att de hittat en lugn plats att sola på, belönades jag med en riktigt fin utsikt över stranden och kyrkan på toppen av klippan.

Som ni säkert har förstått vid det här laget, gillade jag verkligen Morro Jable. Stranden var fantastisk, och jag tyckte verkligen om viben, så om jag skulle semestra på Fuerteventura igen, skulle jag vilja hitta ett hotell i Morro Jable.

Min Fuerteventura-blogg och guide

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård