Fuerteventura: Morro Jable – En mysig semesterort vid vattnet

Fuerteventura: Morro Jable - En mysig semesterort vid vattnet

Morro Jable är en mysig liten semesterort i den sydligaste delen av Fuerteventura. Det är ett populärt ställe bland turister, men det känns turistigt på ett helt annat sätt än Corralejo gör, och den lilla byn har lyckats behålla en väldigt autentisk, avslappnad atmosfär som jag verkligen gillar.

Vi åt lunch på La Bodega de Jandía och efter lunch gick vi ner till vattnet och spenderade resten av eftermiddagen med att slappa på stranden. Stranden vid Morro Jable har mjuk, vit sand, och vattnet är turkosblått och kristallklart. Den södra delen av stranden har stora lavastenar och grottor, som man kan gå in i under lågvatten. Jag gick en promenad för att fota och efter att ha gått runt alla halvnakna turister, som trodde, att de hittat en lugn plats att sola på, belönades jag med en riktigt fin utsikt över stranden och kyrkan på toppen av klippan.

Som ni säkert har förstått vid det här laget, gillade jag verkligen Morro Jable. Stranden var fantastisk, och jag tyckte verkligen om viben, så om jag skulle semestra på Fuerteventura igen, skulle jag vilja hitta ett hotell i Morro Jable.

Min Fuerteventura-blogg och guide

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop