Kenya: En dag i Nairobi

Jag vaknade vrålhungrig och gick ut för att hitta något att äta. Längs gatorna som ligger vid busstationen bredvid hotellet finns det gott om små ställen som säljer frukt och kläder. Det finns också ett fåtal matställen och några boder som säljer kött.

Även om maten såg frestande ut, så gjorde all damm och avgaser från fordonen runt stationen att man inte riktigt hade lust att äta där, så jag en taxi till stadens centrum, där jag åt lunch på det vackra, men dyra Café Americain på Hilton.

Nu är jag tillbaka på hotellet med huvudet fullt av Nairobi-intryck. Nairobi är kanske inte den vackraste staden, men det finns gott om charmiga områden. Jag kände mig aldrig otrygg under dagen, och bortsett från några irriterande safari-säljare, så var de människor jag träffade alla mycket trevliga och hjälpsamma.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop