Kenya: Godmorgon från Nairobi Transit Hotel

Nairobi Transit Hotel

Jag besökte Kenya tillbaka i 2012 och det här är ett inlägg från min gamla blogg

Jag anlände till Nairobi mitt på natten efter en trevlig resa via Bahrain med Gulf Air. Nairobis rykte som en av Afrikas farligaste städer i kombination med en hel del mörka och skumma gränder undervägs gjorde taxiresan från flygplatsen ganska otäck.

När vi väl kom till hotellet insisterade taxichauffören på att köra mig hela vägen innanför den stora järnporten (och väntade tills den var låst bakom honom) innan han lät mig stiga ut.

Som tur är verkar Nairobi mycket mindre skrämmande i dagsljus. Som ni ser är utsikten från mitt rum kanske inte den vackraste i världen, men annars verkar hotellet ok, och viktigast av allt; säkert.

Eftersom Safaris butik ( de säljer mobiltelefoner och simkort) på flygplatsen hade stängt, när vi landade, måste jag ut på stan i idag för att köpa ett data-simkort. Jag ska också köpa en tandborste eftersom jag på något sätt lyckades glömma att ta med mig min necessär från Danmark …

Nairobi Transit Hotel till höger i bilden

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop