Las Vegas: Hej från The Palazzo!

Palazzo, Las Vegas

Då har vi checkat in ​​på The Palazzo. Det är ett underbart hotell som påminner lite om Bellagio, fast utan de dansande fontänerna (men vem behöver ändå dansande fontäner?)

Palazzo är ett all-suite resort och rummen är enorma och vackert inredda. Poolområdet är som en frodig, italiensk trädgård med flera pooler att plaska runt i. Om man känner för att festa under dagen har man Tao Beach, som är Tao’s poolbar/day club på området, men vi tyckte att hotellpoolerna var mycket trevligare och lugnare.

Jag blev faktiskt förvånad över att se hur lugnt och fint Palazzo är. Jag visste att det inte var ett typiskt festhotell, men eftersom Palazzo ändå har ganska många nattklubbar, trodde jag att det skulle locka en yngre publik, men de flesta av de andra gästerna som vi hittills har sett har varit äldre resenärer. Missförstå mig inte, äldre resenärer kommer inte att spy i poolen eller hålla grannarna vakna hela natten med karaoke på rummet, så jag klagar definitivt inte 🙂

Vi har var sin stora, bekväma säng, och vår power-tupplur igår eftermiddag förvandlades till en maraton-12-timmars sömn, yikes! Idag är det dags att shoppa, så Fashion Show Mall, se upp!

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop