Las Vegas: Hej från The Palazzo!

Palazzo, Las Vegas

Då har vi checkat in ​​på The Palazzo. Det är ett underbart hotell som påminner lite om Bellagio, fast utan de dansande fontänerna (men vem behöver ändå dansande fontäner?)

Palazzo är ett all-suite resort och rummen är enorma och vackert inredda. Poolområdet är som en frodig, italiensk trädgård med flera pooler att plaska runt i. Om man känner för att festa under dagen har man Tao Beach, som är Tao’s poolbar/day club på området, men vi tyckte att hotellpoolerna var mycket trevligare och lugnare.

Jag blev faktiskt förvånad över att se hur lugnt och fint Palazzo är. Jag visste att det inte var ett typiskt festhotell, men eftersom Palazzo ändå har ganska många nattklubbar, trodde jag att det skulle locka en yngre publik, men de flesta av de andra gästerna som vi hittills har sett har varit äldre resenärer. Missförstå mig inte, äldre resenärer kommer inte att spy i poolen eller hålla grannarna vakna hela natten med karaoke på rummet, så jag klagar definitivt inte 🙂

Vi har var sin stora, bekväma säng, och vår power-tupplur igår eftermiddag förvandlades till en maraton-12-timmars sömn, yikes! Idag är det dags att shoppa, så Fashion Show Mall, se upp!

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård