Las Vegas: Lördag på VooDoo Rooftop Nightclub

VooDoo rooftop Nightclub, Las Vegas

Trine var fast besluten att stanna inne och ta en lugn kväll på rummet, men jag tyckte att det vore synd om hon missade en lördagskväll på stan i Las Vegas. Jag gick därför iväg för att köpa henne en gigantisk jordgubbs-daiquiri som jag hoppades kunde få henne att ändra sig.

Jag lyckades, och ett par timmar senare stod vi i hissen på Rio på väg upp till VooDoo Rooftop Nightclub. VooDoo är en av mina gamla favoriter i Vegas. Jag vet att det kanske inte är det hetaste stället att gå ut, men jag har alltid roligt på VooDoo och det är väl det som räknas. Vad VooDoo saknar med avseende på hipsters och A-listers, kompenserar de för med en festlig publik och underbara vyer över The Strip.

Vi tillbringade de första 30 minuterna med att ta bilder och beundra utsikten. Trine behövde lite tid för att omställa sig till party mode, och för att hjälpa henne på vägen beställde jag en Witch Doctor, som är VooDoos berömda signaturcocktail. Witch Doctor är en ond blandning av en lång lista med sprit (och lite ananasjuice?), Men det smakar som läsk, så man måste vara försiktig. Jag tror att den kostar runt $35, men när det gäller valuta för pengarna är den värt vartenda öre. Witch Doctor är som fyra vanliga cocktails i en, så man har dricka till hela kvällen. Vi hade jättekul och stannade kvar tills stängningsdags.

Till DJ: Din spellista var grym den kvällen, men en sak saknades:Trots flera förfrågningar spelade du inte ett enda JAY-Z-låt. Varför, åh varför?

Till killen med reggae-mössan: Att dricka shots med Sister T är alltid en dålig idé ..

VooDoo Rooftop Nightclub, Rio Hotel, Las Vegas

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård