Las Vegas: Lördag på VooDoo Rooftop Nightclub

VooDoo rooftop Nightclub, Las Vegas

Trine var fast besluten att stanna inne och ta en lugn kväll på rummet, men jag tyckte att det vore synd om hon missade en lördagskväll på stan i Las Vegas. Jag gick därför iväg för att köpa henne en gigantisk jordgubbs-daiquiri som jag hoppades kunde få henne att ändra sig.

Jag lyckades, och ett par timmar senare stod vi i hissen på Rio på väg upp till VooDoo Rooftop Nightclub. VooDoo är en av mina gamla favoriter i Vegas. Jag vet att det kanske inte är det hetaste stället att gå ut, men jag har alltid roligt på VooDoo och det är väl det som räknas. Vad VooDoo saknar med avseende på hipsters och A-listers, kompenserar de för med en festlig publik och underbara vyer över The Strip.

Vi tillbringade de första 30 minuterna med att ta bilder och beundra utsikten. Trine behövde lite tid för att omställa sig till party mode, och för att hjälpa henne på vägen beställde jag en Witch Doctor, som är VooDoos berömda signaturcocktail. Witch Doctor är en ond blandning av en lång lista med sprit (och lite ananasjuice?), Men det smakar som läsk, så man måste vara försiktig. Jag tror att den kostar runt $35, men när det gäller valuta för pengarna är den värt vartenda öre. Witch Doctor är som fyra vanliga cocktails i en, så man har dricka till hela kvällen. Vi hade jättekul och stannade kvar tills stängningsdags.

Till DJ: Din spellista var grym den kvällen, men en sak saknades:Trots flera förfrågningar spelade du inte ett enda JAY-Z-låt. Varför, åh varför?

Till killen med reggae-mössan: Att dricka shots med Sister T är alltid en dålig idé ..

VooDoo Rooftop Nightclub, Rio Hotel, Las Vegas

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop