Las Vegas: Myror och moln på China Poblano

Ants Climbing A Tree at China Poblano, Las Vegas

Jag gillar verkligen China Poblano och deras oemotståndliga mix av allt det bästa från Mexiko och Kina. Jag har tidigare bloggat om den mexikanska delen av menyn, men den kinesiska delen är också riktigt bra. Dumplings är alltid ett säkert kort, men det är inom nudelrätterna är China Poblano verkligen briljerar.

Jag beställde en rätt som het Ants Climbing a Tree, som är glasnudlar i en jättegod sås blandad med sesamfrön, bok choi, kyckling och ärtskott. Om ni gillar de genomskinliga, aningen sega nudlarna, kommer ni helt säkert tycka om den här rätten. Namnet Ants Climbing a Tree låter som resultatet av ett brainstormings-möte för marknadsföringsteamet, men det är faktiskt det ursprungliga namnet på rätten (översatt till engelska), som härstammar från Sichuan-regionen i Kina. Hong Kong-soppan som Trine beställde het Swallow a Cloud, och på kantonesiska betyder wonton något i riktning av att ”svälja moln”. Wontonsoppan var varm och god och av den sorten man har lust på när det är kallt och regnigt ute. Nu är det sällan kallt och regnigt i Las Vegas, men jag kan försäkra er om att denna soppa också gör underverk efter en utekväll, bara fråga Trine 🙂

China Poblano, The Cosmopolitan, 3708 Las Vegas Blvd S., Las Vegas, NV 89109, Tlf: +1 (702)-698-7900

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop