Las Vegas: Myror och moln på China Poblano

Ants Climbing A Tree at China Poblano, Las Vegas

Jag gillar verkligen China Poblano och deras oemotståndliga mix av allt det bästa från Mexiko och Kina. Jag har tidigare bloggat om den mexikanska delen av menyn, men den kinesiska delen är också riktigt bra. Dumplings är alltid ett säkert kort, men det är inom nudelrätterna är China Poblano verkligen briljerar.

Jag beställde en rätt som het Ants Climbing a Tree, som är glasnudlar i en jättegod sås blandad med sesamfrön, bok choi, kyckling och ärtskott. Om ni gillar de genomskinliga, aningen sega nudlarna, kommer ni helt säkert tycka om den här rätten. Namnet Ants Climbing a Tree låter som resultatet av ett brainstormings-möte för marknadsföringsteamet, men det är faktiskt det ursprungliga namnet på rätten (översatt till engelska), som härstammar från Sichuan-regionen i Kina. Hong Kong-soppan som Trine beställde het Swallow a Cloud, och på kantonesiska betyder wonton något i riktning av att ”svälja moln”. Wontonsoppan var varm och god och av den sorten man har lust på när det är kallt och regnigt ute. Nu är det sällan kallt och regnigt i Las Vegas, men jag kan försäkra er om att denna soppa också gör underverk efter en utekväll, bara fråga Trine 🙂

China Poblano, The Cosmopolitan, 3708 Las Vegas Blvd S., Las Vegas, NV 89109, Tlf: +1 (702)-698-7900

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård