Las Vegas: Samba Hour på SushiSamba

SushiSamba i Las Vegas

SushiSamba öppnade i Las Vegas tillbaka i 2009, och när AC och jag bodde på The Palazzo var det här vi gick för happy hour drinkar och mat. Jag har ätit på många SushiSamba-restauranger, och jag älskar hur de hanterar den utmanande uppgiften att kombinera japansk, peruansk och brasiliansk mat till ett vinnande koncept.

Den populära Samba Hour (SushiSamba’s Happy Hour) är söndag till fredag 16.00-19.00 och efter 23.00, och det är ett bra tillfälla att få ett prisvärd intryck av vad SushiSamba har att erbjuda. Smårätter kostar $6 och cocktails kostar $7, men menyn är bara tillgänglig i baren. Om man vill ha den fulla (och något dyrare) kulinariska upplevelsen på SushiSamba, ska man boka ett bord inne i restaurangen. Köket stänger sent, vilket gör SushiSamba till ett bra ställe att börja en kväll ute i Las Vegas.

Vad ska man ha på sig?
Jag tror inte att det finns någon officiell klädkod, men de flesta klär upp sig.

SushiSamba, Grand Canal Shoppes (near Tory Burch), Las Vegas

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop