Las Vegas: Samba Hour på SushiSamba

SushiSamba i Las Vegas

SushiSamba öppnade i Las Vegas tillbaka i 2009, och när AC och jag bodde på The Palazzo var det här vi gick för happy hour drinkar och mat. Jag har ätit på många SushiSamba-restauranger, och jag älskar hur de hanterar den utmanande uppgiften att kombinera japansk, peruansk och brasiliansk mat till ett vinnande koncept.

Den populära Samba Hour (SushiSamba’s Happy Hour) är söndag till fredag 16.00-19.00 och efter 23.00, och det är ett bra tillfälla att få ett prisvärd intryck av vad SushiSamba har att erbjuda. Smårätter kostar $6 och cocktails kostar $7, men menyn är bara tillgänglig i baren. Om man vill ha den fulla (och något dyrare) kulinariska upplevelsen på SushiSamba, ska man boka ett bord inne i restaurangen. Köket stänger sent, vilket gör SushiSamba till ett bra ställe att börja en kväll ute i Las Vegas.

Vad ska man ha på sig?
Jag tror inte att det finns någon officiell klädkod, men de flesta klär upp sig.

SushiSamba, Grand Canal Shoppes (near Tory Burch), Las Vegas

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård