Los Angeles: Godmorgon West Hollywood

West Hollywood, Los Angeles

Efter 5 underbara dagar med Poul i New York är jag nu i Los Angeles. Mitt flyg landade strax efter det flyget Trine var med från Köpenhamn, så vi träffades på flygplatsen och gick sedan för att hämta vår hyrbil.

Alamo har de här självbetjäningsautomaterna, som hittar din bokning utan att du behöver köa, men automaten blev förvirrad över de tre olika sätten som “ø” i mitt efternamn visades på mitt körkort, mitt kreditkort och i min bokning (“ø”, “o” och “oe”), så vi var tvungna att köa för mänsklig betjäning ändå.

När vi var redo att lämna flygplatsen var det mitt i rusningstiden, så det tog oss lite längre tid än planerat att komma fram till lägenheten vi hade hyrt i West Hollywood. Grannskapet är fantastisk, och vi har så många bra ställen inom gångavstånd, vilket är ganska ovanligt för LA. Jag har därför skickat Trine iväg för att hämta kaffe (Pumpkin Spice Latte-säsongen är här), och medan hon är borta, kommer jag att blogga om vår middag på Katana igår kväll.

Min guide till Los Angeles – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva i LA?

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop