Los Angeles: Godmorgon West Hollywood

West Hollywood, Los Angeles

Efter 5 underbara dagar med Poul i New York är jag nu i Los Angeles. Mitt flyg landade strax efter det flyget Trine var med från Köpenhamn, så vi träffades på flygplatsen och gick sedan för att hämta vår hyrbil.

Alamo har de här självbetjäningsautomaterna, som hittar din bokning utan att du behöver köa, men automaten blev förvirrad över de tre olika sätten som “ø” i mitt efternamn visades på mitt körkort, mitt kreditkort och i min bokning (“ø”, “o” och “oe”), så vi var tvungna att köa för mänsklig betjäning ändå.

När vi var redo att lämna flygplatsen var det mitt i rusningstiden, så det tog oss lite längre tid än planerat att komma fram till lägenheten vi hade hyrt i West Hollywood. Grannskapet är fantastisk, och vi har så många bra ställen inom gångavstånd, vilket är ganska ovanligt för LA. Jag har därför skickat Trine iväg för att hämta kaffe (Pumpkin Spice Latte-säsongen är här), och medan hon är borta, kommer jag att blogga om vår middag på Katana igår kväll.

Min guide till Los Angeles – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva i LA?

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård