Los Angeles Shopping Guide

Beverly Connection, shopping in Los Angeles

Los Angeles har väldigt bra shopping, men eftersom staden är så utspridd måste man veta vart man ska åka, då det ofta är långt mellan de olika shoppingområdena. Ni har säkert hört talas om Rodeo Drive, men även om det är ett trevligt ställe för sightseeing (Hello Pretty Woman!) så är det inte där man hittar den bästa shoppingen:

The Grove

The Grove är en supermysig utomhusgalleria, så även om butikerna är samma som finns i de flesta köpcentrum, är The Grove en av mina favoritplatser att shoppa i LA. När ni är klar med shoppingen så ta en sväng omkring Farmers Market och spana in allt läckert som säljs från de små matbodarna. Det finns också en Ross på motsatt sida av W3rd Street om man vill fynda lite, innan man åker hem.

The Grove, 189 The Grove Drive, Fairfax, Los Angeles

Beverly Connection

På Beverly Connection hittar man alla de bra outlet-kedjorna såsom Nordstrom Rack, TJ Maxx, Saks Fifth Avenue OFF 5th och Ross. Det är en av de bästa platserna att shoppa billiga designerkläder och en enkelt dag på Beverly Connection är sällan tillräckligt.

Beverly Connection, 100 N. La Cienega Blvd, Beverly Grove, Los Angeles

Westfield

Det enorma köpcentret är delvist utomhus och kanske lika mysigt som The Grove, men vad Westfield saknar med avseende på mysighet, kompenserar de för i form av storlek. Jag gillar verkligen urvalet av butiker, för här finns alla mina favoritmärken som Ted Baker och Kate Spade. När man är klar med shoppingen finns det också gott om goda matställen i köpcentret inklusive den japanska wagashi-butik Minamoto Kitchoan (de har jättegoda mochi) samt en biograf.

Westfield Century City, 10250 Santa Monica Blvd, Century City, Los Angeles

Off Broadway Shoes

Det gigantiska skovaruhuset på Sunset Boulevard har ett enormt urval av skor. Det finns stora sektioner för stiletter, ballerinaskor och stövlar, och skorna är överlag billigare än i vanliga skoaffärer. Bara lite längre neråt vägen, mellan N Orange Dr & N Mansfield Ave, finns det en stor Ross om man vill shoppa billiga märkeskläder.

Off Broadway Shoes, 6920 Sunset Boulevard (between LaBrea & Highland), Hollywood, Los Angeles

Melrose Avenue

Melrose Avenue är packad med söta små butiker som säljer kläder och accessoarer man inte hittar någon annanstans. Min favoritsträcka går från N Sweetzer Ave till N. Poinsettia Pl. och om man gillar vintagekläder har man hamnat på helt rätt ställe. Wasteland (mellan N Vista St. & N Martel Ave) är en av de bästa vintagebutikerna jag någonsin har besökt, och ett bra ställe att börja shoppingen på Melrose Avenue.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop