Los Angeles: Underbara Mondrian!

Corner suite at Mondrian, Los Angeles

Sista helgen i LA ville vi bo lite extra gott, så vi bokade ett rum på Mondrian på Sunset Boulevard. Mondrian är verkligen chic och snyggt, och AC och jag kände oss rejält underdressed bland alla dessa vackra människor i vackra omgivningar på vägen från vår röda Jeep och in i den eleganta hotellobbyn.

Jag hade verkligen sett fram emot att bo på Mondrian, eftersom hotellet är känt för att vara ett av de bästa hotellen i West Hollywood, så gissa hur glada vi blev, när Michael (söt kille i receptionen) berättade för oss, att vi hade blivit uppgraderade från en standard dubbelrum till en hörnsvit på 11: e våningen!

Vi har en fantastisk utsikt över staden och samtidigt kan vi hålla ett öga på vad som händer nere på Skybar, som är Mondrians berömda poolbar. Sviten är så underbar att man inte alls vill lämna rummet för triviala saker som sightseeing och shopping, men idag gick vi en lång promenad ner till The Ivy. I morgon har vi också planerat lite sightseeing, men jag hoppas att jag kan klämma in ett par timmar vid poolen för att absorbera dessa underbara omgivningar fullt ut innan vi checkar ut från Mondrian och LA.

PS: Den stora spegeln i rummet är också en TV. Det tog ett bra tag innan vi upptäckte detta 🙂

Min guide till Los Angeles – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva i LA?

Mondrian, 18440 Sunset Blvd, West Hollywood, Los Angeles

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård