Los Angeles: Underbara Mondrian!

Corner suite at Mondrian, Los Angeles

Sista helgen i LA ville vi bo lite extra gott, så vi bokade ett rum på Mondrian på Sunset Boulevard. Mondrian är verkligen chic och snyggt, och AC och jag kände oss rejält underdressed bland alla dessa vackra människor i vackra omgivningar på vägen från vår röda Jeep och in i den eleganta hotellobbyn.

Jag hade verkligen sett fram emot att bo på Mondrian, eftersom hotellet är känt för att vara ett av de bästa hotellen i West Hollywood, så gissa hur glada vi blev, när Michael (söt kille i receptionen) berättade för oss, att vi hade blivit uppgraderade från en standard dubbelrum till en hörnsvit på 11: e våningen!

Vi har en fantastisk utsikt över staden och samtidigt kan vi hålla ett öga på vad som händer nere på Skybar, som är Mondrians berömda poolbar. Sviten är så underbar att man inte alls vill lämna rummet för triviala saker som sightseeing och shopping, men idag gick vi en lång promenad ner till The Ivy. I morgon har vi också planerat lite sightseeing, men jag hoppas att jag kan klämma in ett par timmar vid poolen för att absorbera dessa underbara omgivningar fullt ut innan vi checkar ut från Mondrian och LA.

PS: Den stora spegeln i rummet är också en TV. Det tog ett bra tag innan vi upptäckte detta 🙂

Min guide till Los Angeles – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva i LA?

Mondrian, 18440 Sunset Blvd, West Hollywood, Los Angeles

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop