Orlando: Denny’s och jet-lag

Orlando Airport, sunrise

Hejsan från The Sunshine State! Efter att ha checkat in på hotellet åkte vi direkt till Denny för att äta sen frukost. Jag gillar verkligen den amerikanska frukosten på Denny’s, men senast jag var på Denny’s, var faktiskt i Tokyo, tillsammans med Rieko.

På Denny’s i Orlando fick jag en lite konstig, men väldigt god frukost med stekt ägg, hash browns, bacon och pannkakor fyllda med vaniljsås. Poul fick en steak & eggs sandwich som också smakade bra.

Efter Denny’s shoppade vi lite i en outlet mall innan vi åkte tillbaka till hotellet för en tupplur. Planen var att äta middag på en japansk restaurang som Julia hade rekommenderat, men vi var båda super jet-lagged och vaknade först klockan två på natten, aj aj.

När man reser från Europa eller Mellanöstern till USA är tidsskillnaden verkligen jobbig. Jag brukar vakna klockan 3 på morgonen, och runt 17.00 USA-tid, är jag redo att gå och lägga mig, och vid flera tillfällen har jag missat en utekväll, därför att jag somnade. När jag reser som turist, tycker jag faktiskt att Asien är bättre, för även om jag sover hela förmiddagen, är jag vaken och utvilad på eftermiddagen och kvällen.

Istället för middag på den japanska restaurangen blev det därför burgare från Burger King, fast det var inte så illa som det låter. På Burger King i USA har de nämligen Impossible Whopper på menyn, och den har jag länge velat smaka. Impossible Whopper är en Whopper med plantbaserad “kött” från Impossible. Om jag inte hade vetat att det inte var nötkött, skulle jag aldrig ha gissat det, för den smakade exakt som en vanlig Whopper. Jättegott kl. 2 på natten:)

Read my Florida Blog

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop