Orlando: Denny’s och jet-lag

Orlando Airport, sunrise

Hejsan från The Sunshine State! Efter att ha checkat in på hotellet åkte vi direkt till Denny för att äta sen frukost. Jag gillar verkligen den amerikanska frukosten på Denny’s, men senast jag var på Denny’s, var faktiskt i Tokyo, tillsammans med Rieko.

På Denny’s i Orlando fick jag en lite konstig, men väldigt god frukost med stekt ägg, hash browns, bacon och pannkakor fyllda med vaniljsås. Poul fick en steak & eggs sandwich som också smakade bra.

Efter Denny’s shoppade vi lite i en outlet mall innan vi åkte tillbaka till hotellet för en tupplur. Planen var att äta middag på en japansk restaurang som Julia hade rekommenderat, men vi var båda super jet-lagged och vaknade först klockan två på natten, aj aj.

När man reser från Europa eller Mellanöstern till USA är tidsskillnaden verkligen jobbig. Jag brukar vakna klockan 3 på morgonen, och runt 17.00 USA-tid, är jag redo att gå och lägga mig, och vid flera tillfällen har jag missat en utekväll, därför att jag somnade. När jag reser som turist, tycker jag faktiskt att Asien är bättre, för även om jag sover hela förmiddagen, är jag vaken och utvilad på eftermiddagen och kvällen.

Istället för middag på den japanska restaurangen blev det därför burgare från Burger King, fast det var inte så illa som det låter. På Burger King i USA har de nämligen Impossible Whopper på menyn, och den har jag länge velat smaka. Impossible Whopper är en Whopper med plantbaserad “kött” från Impossible. Om jag inte hade vetat att det inte var nötkött, skulle jag aldrig ha gissat det, för den smakade exakt som en vanlig Whopper. Jättegott kl. 2 på natten:)

Read my Florida Blog

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård