Sawgrass Mills – Outlet Shopping i Florida

Sawgrass Mills Florida

Sawgrass Mills är den största outlet mall i USA, så vi tänkte att det vore den perfekta platsen att spendera en dag i jetlagged zombie-mode. Köpcentret har en bra mix av butiker och här finns allt från fancy designerkläder till skor och smink. De bästa deals hittar man ofta i discountbutiker som T.J. Maxx, Marshalls, Burlington, Century 21, Nordstrom Rack och Saks Off Fifth.

Mina favoriter är Nordstrom Rack och Saks Off Fifth. De är lite dyrare än de andra outletbutikerna som jag just nämnde, men jag gillar deras urval av märken och designers bättre. Butikerna är också snyggare, och det känns nästan som att handla i en billigare version av de riktiga varuhusen (Nordstrom och Saks Fifth Avenue).

När man blir hungrig finns det flera restauranger att välja bland. Cheesecake Factory är alltid ett säkert kort, och det var också där vi hamnade igår. Portionerna på Cheesecake Factory är enorma, så vi bestämde oss för att dela en förrätt och en huvudrätt; en burgare och en tonfisk tartar. Burgern var gigantisk men tonfisk tartaren var liten, och tillsammans utgjorde de en perfekt lunch för två.

När vi var klara med maten kom servitrisen fram till oss och frågade ​​om vi kanske ville ha en bit cheesecake för dessert? ”Nej tack”, sa jag ”Jag är såååå mätt”. Hon tittade på tallriken med resterna av den lilla tonfisktartaren, innan hon blängde på mig som om jag hade ”ätstörning” skrivet i pannan. Jag tillade snabbt att jag också hade ätit hälften av burgaren, men jag är inte säker på att hon trodde mig..

Det kostar $7 att hyra en kundvagn, vilket är helt vansinnigt om ni frågar mig. Och man har inget val, om man inte tar med sig sin egen kundvagn hemifrån (och vem gör det?).

Observera också, att man inte får ta med den hyrda kundvagnen på restaurangerna, så antingen får man äta innan man hyr vagnen eller hoppas på ett bord utanför, så man kan se efter vagnen medan man äter.

Det här köpte jag:

– En vacker klänning från Club Monaco, som var på rea för $56 ( från $189)

– En Samsonite-väska

– Läppbalsam från Elizabeth Arden’s outlet shop.

– Guldballerinaskor på Nordstrom

– Massor av saker jag inte behöver (brownie brittle, skokräm, en ministekpanna bara för ett ägg och mycket mer)

– julklappar som jag inte kan berätta om eftersom min familj läser bloggen.


Sawgrass Mills, 12801 W Sunrise Blvd, Sunrise, Florida

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop