Sawgrass Mills – Outlet Shopping i Florida

Sawgrass Mills Florida

Sawgrass Mills är den största outlet mall i USA, så vi tänkte att det vore den perfekta platsen att spendera en dag i jetlagged zombie-mode. Köpcentret har en bra mix av butiker och här finns allt från fancy designerkläder till skor och smink. De bästa deals hittar man ofta i discountbutiker som T.J. Maxx, Marshalls, Burlington, Century 21, Nordstrom Rack och Saks Off Fifth.

Mina favoriter är Nordstrom Rack och Saks Off Fifth. De är lite dyrare än de andra outletbutikerna som jag just nämnde, men jag gillar deras urval av märken och designers bättre. Butikerna är också snyggare, och det känns nästan som att handla i en billigare version av de riktiga varuhusen (Nordstrom och Saks Fifth Avenue).

När man blir hungrig finns det flera restauranger att välja bland. Cheesecake Factory är alltid ett säkert kort, och det var också där vi hamnade igår. Portionerna på Cheesecake Factory är enorma, så vi bestämde oss för att dela en förrätt och en huvudrätt; en burgare och en tonfisk tartar. Burgern var gigantisk men tonfisk tartaren var liten, och tillsammans utgjorde de en perfekt lunch för två.

När vi var klara med maten kom servitrisen fram till oss och frågade ​​om vi kanske ville ha en bit cheesecake för dessert? ”Nej tack”, sa jag ”Jag är såååå mätt”. Hon tittade på tallriken med resterna av den lilla tonfisktartaren, innan hon blängde på mig som om jag hade ”ätstörning” skrivet i pannan. Jag tillade snabbt att jag också hade ätit hälften av burgaren, men jag är inte säker på att hon trodde mig..

Det kostar $7 att hyra en kundvagn, vilket är helt vansinnigt om ni frågar mig. Och man har inget val, om man inte tar med sig sin egen kundvagn hemifrån (och vem gör det?).

Observera också, att man inte får ta med den hyrda kundvagnen på restaurangerna, så antingen får man äta innan man hyr vagnen eller hoppas på ett bord utanför, så man kan se efter vagnen medan man äter.

Det här köpte jag:

– En vacker klänning från Club Monaco, som var på rea för $56 ( från $189)

– En Samsonite-väska

– Läppbalsam från Elizabeth Arden’s outlet shop.

– Guldballerinaskor på Nordstrom

– Massor av saker jag inte behöver (brownie brittle, skokräm, en ministekpanna bara för ett ägg och mycket mer)

– julklappar som jag inte kan berätta om eftersom min familj läser bloggen.


Sawgrass Mills, 12801 W Sunrise Blvd, Sunrise, Florida

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård