Stranden vid Skærbæk

Stranden vid Skærbæk, Fredericia

Bølle och Bella älskar stranden vid Skærbæk, som ligger 20 minuter från mina föräldrars hem. Det finns så mycket att doftar på och så många nya intryck att ta in, och så gillar de också att gå ut på bryggan och skälla lite på fiskmåsarna.

Bella går alltid ända till kanten, så man kan nästan vara rädd för att hon ska hoppa i. En gång, när vi var ute på promenad vid en sjö, trillade hon faktisk i vattnet av misstag, och hon blev så förskräckt att hon glömde simma, så jag var tvungen att dra upp henne i hennes koppel. Bølle, å andra sidan, är rädd för vatten och håller sig alltid på säker distans.

Innan vi åkte hem besökte vi också fiskhandeln vid den lilla hamnen, som ligger intill stranden. Vi köpte rödspätta och fiskefrikadeller, så det blev fiskefrikadeller med dansk remouladsås till lunch, och stekt rödspätta med citronsås och sparrispotatis på kvällen. En enkel rätt som smakar himmelskt om man använder bra ingredienser.

Idag ska jag börja packa, för imorgon ska jag till Färöarna, där vi ska hälsa på Polles familj för första gången på 2 år. Det ska bli så kul att träffa dem igen, och jag ser verkligen fram emot att äntligen få åka.

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård