Stranden vid Skærbæk

Stranden vid Skærbæk, Fredericia

Bølle och Bella älskar stranden vid Skærbæk, som ligger 20 minuter från mina föräldrars hem. Det finns så mycket att doftar på och så många nya intryck att ta in, och så gillar de också att gå ut på bryggan och skälla lite på fiskmåsarna.

Bella går alltid ända till kanten, så man kan nästan vara rädd för att hon ska hoppa i. En gång, när vi var ute på promenad vid en sjö, trillade hon faktisk i vattnet av misstag, och hon blev så förskräckt att hon glömde simma, så jag var tvungen att dra upp henne i hennes koppel. Bølle, å andra sidan, är rädd för vatten och håller sig alltid på säker distans.

Innan vi åkte hem besökte vi också fiskhandeln vid den lilla hamnen, som ligger intill stranden. Vi köpte rödspätta och fiskefrikadeller, så det blev fiskefrikadeller med dansk remouladsås till lunch, och stekt rödspätta med citronsås och sparrispotatis på kvällen. En enkel rätt som smakar himmelskt om man använder bra ingredienser.

Idag ska jag börja packa, för imorgon ska jag till Färöarna, där vi ska hälsa på Polles familj för första gången på 2 år. Det ska bli så kul att träffa dem igen, och jag ser verkligen fram emot att äntligen få åka.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop