Thai Airways – En gammal favorit

Jag flög med Thai Airways till Bangkok och det var en mycket trevlig flygning. Det var många år sedan jag senast flög utrikes med Thai Airways, så jag hade nästan glömt hur bra de är. Fantastisk service, även för vi daär bak, på rad nummer 41.

Till middag fick vi larb, som är en rätt från den nordöstra delen av Thailand. Larb kan vara väldigt spicy, men den versionen som serverades ombord var mild och god.

Det är intressant att se hur typen av resenärer har förändrats sedan min första resa till Thailand för nästan 20 år sedan. Då var det främst backpackers och ensamma gamla män som reste dit, men i dag har Thailand förvandlats till familjedestination på linje med Gran Canaria och Mallorca. Jag antar att alla backpackers har hittat nya, oexploaterade resmål, och de gamla ensamma männen? De är förmodligen fortfarande kvar, men syns inte så mycket mitt i massturismens horder.

Jag hade en fönsterplats och efter middagen sov jag 7 timmar rakt och vaknade inte förrän frukosten serverades. Paret som satt bredvid mig skulle till Phuket. De berättade, att de redan hade besökt Bangkok en gång så nu ville de se något annat, och jag tror det är så de flesta känner för Bangkok; att det är en stad man besöker en gång och inte återvänder till. Det är synd eftersom Bangkok verkligen har mycket att erbjuda, och även om jag har varit i Bangkok så många gånger att jag har slutat räkna, så upptäcker jag alltid något nytt och fascinerande vid staden.

[ess_grid alias=”mitzie-mee-blog-2017″]

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop