Tillbaka i Danmark – Kyla och snö

Snö i Danmark

Jag är tillbaka i Danmark och det snöar! Igår åkte jag och handlade mat, och när jag var klar och gick till bilen, snöade det för fullt. Det snöar inte så ofta i Danmark, och det är ju så vackert med allt det vita, så jag borde nog visa lite mer entusiasm. Dock råder det för min del ingen tvekan om, att var jag tvungen att välja, då skulle jag välja sol och palmer över regn och snö, anytime!

Jag kommer att vara i Danmark det mesta av december, eftersom jag har en massa praktiska saker jag måste fixa för Fair Fashionista i Danmark. Jag växer ständigt ur mitt lagerutrymme, och jag tillbringade större delen av sommaren med att försöka omorganisera så att jag kunde stanna kvar lite till, men nu får jag inte plats längre, så jag måste flytta till ett större rum bredvid.

Häromdagen gick jag därför och handlade hyllor. Ända sedan jag började har jag använt samma typ av hylla, och jag har nog byggt mer än 30 av dem vid det här laget. Kan säkert göra det i sömnen nu. Lagret ser lite kaotisk ut just nu, eftersom jag fortfarande håller på att besluta hur hyllorna ska stå, men ge mig några dagar, så är jag klar, och så ska ni få se hur det ser ut. Tills dess har ni här några bilder på Danmark i snön:

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård