Tillbaka i Danmark – Kyla och snö

Snö i Danmark

Jag är tillbaka i Danmark och det snöar! Igår åkte jag och handlade mat, och när jag var klar och gick till bilen, snöade det för fullt. Det snöar inte så ofta i Danmark, och det är ju så vackert med allt det vita, så jag borde nog visa lite mer entusiasm. Dock råder det för min del ingen tvekan om, att var jag tvungen att välja, då skulle jag välja sol och palmer över regn och snö, anytime!

Jag kommer att vara i Danmark det mesta av december, eftersom jag har en massa praktiska saker jag måste fixa för Fair Fashionista i Danmark. Jag växer ständigt ur mitt lagerutrymme, och jag tillbringade större delen av sommaren med att försöka omorganisera så att jag kunde stanna kvar lite till, men nu får jag inte plats längre, så jag måste flytta till ett större rum bredvid.

Häromdagen gick jag därför och handlade hyllor. Ända sedan jag började har jag använt samma typ av hylla, och jag har nog byggt mer än 30 av dem vid det här laget. Kan säkert göra det i sömnen nu. Lagret ser lite kaotisk ut just nu, eftersom jag fortfarande håller på att besluta hur hyllorna ska stå, men ge mig några dagar, så är jag klar, och så ska ni få se hur det ser ut. Tills dess har ni här några bilder på Danmark i snön:

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop