Tillbaka på Bali – Ubud och Yoga Barn

Bali Blog - Yoga Barn och Ubud

Jag är tillbaka på Bali för första gången sedan pandemin, och jag är så glad över att vara tillbaka. Jag har faktiskt varit här sedan början av månaden, men eftersom jag har haft så mycket annat att göra med jobba på min sida och min webbshop, är det först nu, som jag äntligen har tid att börja skriva Bali-inlägg.

Bali var faktiskt en av de sista resorna jag gjorde, innan allt stängde ner, så det är lite roligt att Bali också är en av de första destinationerna jag besöker efter pandemin. Just nu är det wet season på Bali, så det regnar mycket, men när det inte regnar är allt frodigt och grönt från allt vatten.

Huvudsyftet med denna resa är att äta massor av färsk frukt, göra yoga och meditera på Yoga Barn, och det går väldigt bra, om jag får säga så. Jag har varit på minst ett pass varje dag, och jag äter en god fruktsallad till frukost varje morgon på mitt guesthouse.

Yoga Barn har verkligen kommit starkt tillbaka från pandemin och jag tror aldrig att jag har sett att det har varit så fullt där. När jag under tidigare resor har besökt Yoga Barn, kunde man bara dyka upp några minuter innan lektionen började, för det fanns alltid plats, men numera måste man vara där så fort registreringen öppnar (30 min. innan) för de mest populära passen, om du vill vara säker på att få plats.
Jag tror också att folket på Yoga Barn har förändrats en hel del. Tidigare var det främst yogahippier som bar löst sittande, tie-dye, bomullskläder, men nuförtiden dominerar hipsteryogis i Lululemon scenen.
Yoga Barn är dock fortfarande ett riktigt trevligt ställe, och jag är imponerad över hur de har lyckats skapa en så vacker och fridfull oas, där människor från hela världen kan mötas och dela ett gemensamt intresse.
Den här gången har mitt fokus legat på meditation, yin yoga och yoga nidra, och det har verkligen gjort underverk. Den första veckan somnade jag under många av meditationspassen, men efter att jag började hålla mig vaken var det som om jag öppnade en port till en helt ny värld. Jag anser mig inte annars vara särskilt spirituell, men det har varit en fantastisk upplevelse att få kontakt med den sidan av mig själv, att se inåt och att reflektera. Det är inom denna kategori av pass (meditation och lite mer alternativ yoga) att Yoga Barn verkligen glänser, och jag tror inte att man hittar ett så brett utbud av pass med så duktiga instruktörer någon annanstans i världen.

Glömde nästan att nämna att Garden Kafe på Yoga Barn har en helt underbar Cacao Smoothie Bowl som ni måste prova, om ni är där. Den smakar chokladglass! Här är en kort video så ni kan se, vad jag menar:

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop