Tokyo: Sufflépankakor på Burn Side St Cafe

Burn Side St Cafe, Tokyo

Vanliga pannkakor har länge varit trendigt i Tokyo, men nu för tiden är det de super-fluffiga sufflépannkakorna som alla pratar om.

Burn Side St Cafe är bland de bästa på sufflépannkakor, så även om det regnade och kön utanför var lång, visste jag att det här var en sak jag inte ville missa . Jag tror att jag väntade i nästan en timme för att få bord, och efter ett tag funderade jag faktiskt på att gå hem utan pannkaka, för jag hatar verkligen att köa.

Som tur var stannade jag kvar, och när jag äntligen fick komma innanför i det lilla kaféet beställda jag Burn Side St’s klassiska sufflé-pannkakorna. Åh vad gott det var! Jag tycker ofta att vanliga amerikanska pannkakor kan vara lite för tunga och degiga, men sufflépannkakorna var lätta som moln. Jag läste att den fluffiga konsistensen uppnås genom att ha i vispat äggvita och ricotta i degen, men fråga mig inte hur de får till logotypen på toppen av pannkakorna:)

Det lilla kaféet är ett sådant ställe, där man skulle kunna sitta kvar i timmar, men jag kunde inte låta bli att tänka på den långa kön utanför, så när jag var klar med pannkakorna, drack jag upp mitt kaffe och gick hem.


Burn Side St Cafe, 4-29-9 Jingumae, Shibuya, Tokyo, Tel: +81(0)3-3403-0660

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop