Tokyo: Sufflépankakor på Burn Side St Cafe

Burn Side St Cafe, Tokyo

Vanliga pannkakor har länge varit trendigt i Tokyo, men nu för tiden är det de super-fluffiga sufflépannkakorna som alla pratar om.

Burn Side St Cafe är bland de bästa på sufflépannkakor, så även om det regnade och kön utanför var lång, visste jag att det här var en sak jag inte ville missa . Jag tror att jag väntade i nästan en timme för att få bord, och efter ett tag funderade jag faktiskt på att gå hem utan pannkaka, för jag hatar verkligen att köa.

Som tur var stannade jag kvar, och när jag äntligen fick komma innanför i det lilla kaféet beställda jag Burn Side St’s klassiska sufflé-pannkakorna. Åh vad gott det var! Jag tycker ofta att vanliga amerikanska pannkakor kan vara lite för tunga och degiga, men sufflépannkakorna var lätta som moln. Jag läste att den fluffiga konsistensen uppnås genom att ha i vispat äggvita och ricotta i degen, men fråga mig inte hur de får till logotypen på toppen av pannkakorna:)

Det lilla kaféet är ett sådant ställe, där man skulle kunna sitta kvar i timmar, men jag kunde inte låta bli att tänka på den långa kön utanför, så när jag var klar med pannkakorna, drack jag upp mitt kaffe och gick hem.


Burn Side St Cafe, 4-29-9 Jingumae, Shibuya, Tokyo, Tel: +81(0)3-3403-0660

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård