Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Vart ska man äta i Las Vegas? – Mina favoriter

Best restaurants in Las Vegas

Las Vegas är en fantastisk stad för foodies, och jag tycker att det är fascinerande hur de har lyckats pressa in så många restauranger i världsklass på så litet ett område.

Längs The Strip hittar man en mix av eleganta kändiskock-restauranger, alla snabbmatskedjor man kan tänka sig och bufféer så stora att man behöver GoogleMaps för att hitta rätt. Det finns något för varje smak och plånbok på The Strip, men söker man en mer autentisk upplevelse får man bege sig till de små oberoende restauranger borta från The Strip.

Här är en lista över mina favoritrestauranger just nu. Vissa av dem är gamla favoriter, medan andra är ställen jag nyss har upptäckt, och alla har de någonting som gör, att man vill komma tillbaka:

Scarpetta

Denna mörka och stiliga italienare på The Cosmopolitan är stället man ska gå, om man vill ha god italiensk mat i en hip miljö. Deras polenta är helt otroligt krämig och om deras Bone Marrow Ravioli fortfarande finns på menyn, är det också en rätt ni bara måste prova.

Scarpetta, The Cosmopolitan, Las Vegas

Best restaurants in Las Vegas, Tacos el Gordo

Tacos El Gordo

Den anspråkslösa mexikanska taco shop Tacos El Gordo hittar ni strax norr om Wynn/Encore. Tacos El Gordo serverar underbart goda, billiga och autentiska mexikanska tacos, och medan dereas tacos med inälvor och tunga kanske inte är för alla, så har jag fortfarande inte träffat någon, som inte gillade deras Adobada (fläskkött) tacos. Jättegott!

Tacos El Gordo, 3049 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, Tel: +1 (702) 641-8228

Gordon Ramsay Burger Las Vegas

Gordon Ramsay Burger

Jag ÄLSKAR burgarna på Gordon Ramsay Burger! Ja, kön är lång, och nej, du kommer sannolikt inte att träffa Gordon R. himself, men hamburgarna är grymt goda. Min favorit brukade vara deras Chanterelle Burger, men den finns inte längre på menyn, så mitt nya nummer 1 är deras American Burger. Den vegetariska Earth Burger med Portobello svamp är också god.

Gordon Ramsay Burger, Planet Hollywood, Las Vegas

Raku, Las Vegas

Raku och Sweets Raku

Sweets Raku brukar få all uppmärksamheten vilket inte är så konstigt för deras desserter är fantastiska, men systerrestaurangen Raku är också riktigt bra. Raku är en japansk restaurang med fokus på robata, som är japanska grillspett, men de har också många andra japanska rätter på menyn och deras agedashi tofu är vansinnigt god.

Raku and Sweets Raku, Asian Plaza, Spring Mountain Road, Chinatown, Las Vegas

Bacchanal Las Vegas

Bacchanal

Naturligtvis finns det också en plats på denna lista för min favoritbuffé i Las Vegas. Maten på Bacchanal är snäppet bättre än de andra bufféerna i Las Vegas, och det finns mycket att välja på. Skaldjurssektionen är nog den bästa i Vegas, men allt är faktiskt riktigt gott och av en anmärkningsvärt hög standard.

Bacchanal, Caesars Palace, The Strip, Las Vegas