En utekväll i San Francisco – Mr. Tipple’s och Martuni’s

Mr. Tipple's, San Francisco

Det var våra bordsgrannar på Absinthe som föreslog att Tina, Rebecca och jag tog videre på jazzklubben Mr. Tipple’s efter middagen. Mr. Tipple’s var ett riktigt mysigt ställe med snällaste personalen och en underbar publik, som verkligen var ute för att ha kul och lyssna på bra musik.

Den kvällen var det The Tammy Hall Quartet som spelade, och Tammy fyllde år. Det var en så härlig stämning på klubben och musiken var fantastisk, så när det var stängningsdags, var vi inte alls redo för att åka hem. Istället åkte vi vidare till Martuni’s, som är en pianobar i Mission, med en lite annorlunda, lite yngre, publik.

När vi kom fram var det allsång på gång uppe vid DJ-disken, men det slutade efter ett tag, och resten av tiden vi var där, var det mest kommersiella hits och barhäng, inget fel på det. Vi hade kul och stannade tills de stängde, drack upp våra drinkar och tog en Uber tillbaka till Herbert Hotel.

Min San Francisco Blogg – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva i San Francisco?


Mr. Tipples Recording Studio, 39 Fell St, San Francisco

Martuni’s, 4 Valencia St, San Francisco

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop