San Francisco: Middag på Absinthe

Absinthe, fransk bistro i San Francisco
Pasta med svamp

Efter Good Food Awards åkte vi till Absinthe för att fira. Absinthe är en fransk bistro, och restaurangen var en rekommendation från Good Food Awards. Maten var bra, men jag tycker det var lite konstigt, att de rekommenderade en restaurang, där köket stänger kl. 21.00 med tanke på att klockan var 20.30, innan awardceremonin var klar, och vi anlände till restaurangen. Allt var därför lite stressigt, och vi fick skynda oss att beställa förrätt och varmrätt, innan köket stängde.

Till förrätt valde vi alla fransk löksoppa för det är ju underbart gott, och som huvudrätt valde Tina och Rebecca en fiskrätt, medan jag beställde pasta med svamp, som nog egentligen var en förrätt, men som smakade riktigt gott, och portionsstorleken var helt perfekt.

Det var mycket folk på Absinthe den kvällen och det verkade mest vara stammisar som tittade förbi för middag och drinkar. Under bordet bredvid satt en riktigt söt hund och kikade fram under duken, tills hon äntligen hade samlat tillräckligt med mod, och vågade sig ut för att säga hej.

Det är sällsynt att man ser hundar på restauranger i Danmark, och i Dubai tror jag inte ens att hundar är tillåtna, men i San Francisco verkade det vara helt vanligt att hundar fick följa med på middag på kaféer och mer avslappnade restauranger. Supermysigt!

Min San Francisco Blogg – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva i San Francisco?


Absinthe, 398 Hayes St at Gough, San Francisco

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop