Fuerteventura: Café Caveto – Ett mysigt kafé i La Pared

Fuerteventura: Café Caveto - Ett mysigt kafé i La Pared

Tvärs över gatan från vårt hotell ligger det mysigaste lilla kaféet, Café Caveto. Som jag nämnde tidigare, är vårt hotell (La Pared powered by Playitas) mitt i ingenstans lite avlägset, och nu när jag tänker efter är Café Caveto nog det enda kaféet i området, så det är tur, att det är ett sånt trevligt ställe.
Det fanns många olika sorters kaffe på menyn, och man kunde välja mellan olika sorters mjölk inklusive flera olika växtmjölk. Dock fanns det inte något iskaffe, vilket var vad Syster T och jag var sugna på, men det fixades enkelt med isbitar, som förvandlade den varma latten till de kalla dryckerna, som vi hade efterfrågat.

Medan vi satt vid vårt bord utanför och njöt av kaffet kom en kille förbi med sina två hundar. Det var de sötaste, mest väluppfostrade hundarna jag träffat på länge (förlåt Bella och Bølle om ni läser detta, men väluppfostrade är ni inte), och killen lämnade hundarna bredvid vårt bord, så vi kunde hälsa, medan han var på kaféet. De var så söta, och jag önskar att vi kunde ha stannat lite längre, bara för att gosa med hundarna. Om ni besöker La Pared, får ni inte missa detta mysiga ställe. Kanske ni har tur att hundarna också tittar förbi, när ni är där.

Min Fuerteventura Blogg – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva på Fuerteventura?

Här är en kort video från kaféet:


Café Caveto, Av. del Istmo, 17, 35627 La Pared

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop