Fuerteventura: Café Caveto – Ett mysigt kafé i La Pared

Fuerteventura: Café Caveto - Ett mysigt kafé i La Pared

Tvärs över gatan från vårt hotell ligger det mysigaste lilla kaféet, Café Caveto. Som jag nämnde tidigare, är vårt hotell (La Pared powered by Playitas) mitt i ingenstans lite avlägset, och nu när jag tänker efter är Café Caveto nog det enda kaféet i området, så det är tur, att det är ett sånt trevligt ställe.
Det fanns många olika sorters kaffe på menyn, och man kunde välja mellan olika sorters mjölk inklusive flera olika växtmjölk. Dock fanns det inte något iskaffe, vilket var vad Syster T och jag var sugna på, men det fixades enkelt med isbitar, som förvandlade den varma latten till de kalla dryckerna, som vi hade efterfrågat.

Medan vi satt vid vårt bord utanför och njöt av kaffet kom en kille förbi med sina två hundar. Det var de sötaste, mest väluppfostrade hundarna jag träffat på länge (förlåt Bella och Bølle om ni läser detta, men väluppfostrade är ni inte), och killen lämnade hundarna bredvid vårt bord, så vi kunde hälsa, medan han var på kaféet. De var så söta, och jag önskar att vi kunde ha stannat lite längre, bara för att gosa med hundarna. Om ni besöker La Pared, får ni inte missa detta mysiga ställe. Kanske ni har tur att hundarna också tittar förbi, när ni är där.

Min Fuerteventura Blogg – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva på Fuerteventura?

Här är en kort video från kaféet:


Café Caveto, Av. del Istmo, 17, 35627 La Pared

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård