Fuerteventura: Plan B – Lunch i La Pared

Fuerteventura: Plan B - Lunch i La Pared

Förutom restaurangen på hotellet fanns det bara ett fåtal andra kaféer och restauranger i La Pared. Vi provade Café Caveto en av dagarna, och det var riktigt bra, men vi hade också sett ett annat kafé, Plan B, som såg ganska mysigt ut, men som hade väldigt blandade recensioner på Google. Bland annat nämndes det flera gånger att personalen hade skrikit på folk för att de använde toaletten utan att köpa något att äta eller dricka. Någon sa sig också ha blivit klöst, så vågade vi äta lunch på Plan B?
Ja, det gjorde vi, för syster T hade sett Currywurst på menyn, och det var precis vad hon ville ha till lunch. Det var en riktigt god Currywurst, som smakade som Currywurst gör på rastplatserna längs Autobahn i Tyskland (det är en komplimang, jag älskar den tyska rastplats-Currywursten).
Jag fick en Bocadillo (spansk baguette) med skinka och tomat. Brödet var riktigt gott och mackan smakade som om den nyss bredats. Mycket bättre än den smörgås jag fick på hotellet en av de andra dagarna.
Personalen var också riktigt trevlig (inget klösande förekom), och om man bor på La Pared powered by Playitas, och vill ha lite variation från hotellets mat, då är Plan B ett bra alternativ.

Min Fuerteventura Blogg – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva på Fuerteventura?


Plan B, Av. del Istmo, 10, 35627 La Pared, Fuerteventura

Plan B La Pared map
  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård