Fuerteventura: Plan B – Lunch i La Pared

Fuerteventura: Plan B - Lunch i La Pared

Förutom restaurangen på hotellet fanns det bara ett fåtal andra kaféer och restauranger i La Pared. Vi provade Café Caveto en av dagarna, och det var riktigt bra, men vi hade också sett ett annat kafé, Plan B, som såg ganska mysigt ut, men som hade väldigt blandade recensioner på Google. Bland annat nämndes det flera gånger att personalen hade skrikit på folk för att de använde toaletten utan att köpa något att äta eller dricka. Någon sa sig också ha blivit klöst, så vågade vi äta lunch på Plan B?
Ja, det gjorde vi, för syster T hade sett Currywurst på menyn, och det var precis vad hon ville ha till lunch. Det var en riktigt god Currywurst, som smakade som Currywurst gör på rastplatserna längs Autobahn i Tyskland (det är en komplimang, jag älskar den tyska rastplats-Currywursten).
Jag fick en Bocadillo (spansk baguette) med skinka och tomat. Brödet var riktigt gott och mackan smakade som om den nyss bredats. Mycket bättre än den smörgås jag fick på hotellet en av de andra dagarna.
Personalen var också riktigt trevlig (inget klösande förekom), och om man bor på La Pared powered by Playitas, och vill ha lite variation från hotellets mat, då är Plan B ett bra alternativ.

Min Fuerteventura Blogg – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva på Fuerteventura?


Plan B, Av. del Istmo, 10, 35627 La Pared, Fuerteventura

Plan B La Pared map

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop