Jeju Island: Donato’s – Jättegod pizza i Hyeopjae

Donato's, excellent Italian restaurant in Hyeopjae, Jeju island

När vi kom tillbaka från vår galna Hallasan-uppstigning, gick vi och la oss direkt och sov i 12 timmar. Dagen därpå vaknade vi med ont i ben och fötter, och ingen av oss orkade gå mer än några få steg.

AC spenderade det mesta av dagen med att sörja sin mobil som dog i regnen på berget, medan jag hade några saker att fixa på datorn. När det var dags för kvällsmat gick vi till den italienska restaurangen Donato’s tvärs över gatan från vårt hotell. Inte långt att gå, och vi ville bara ha något enkelt att äta, så vi kunde komma tillbaka till rummet igen fort och vila.

Jag har tidigare fått fantastiskt italienskt mat i Seoul, men italienskt mat i en liten by på Jeju Island? Hmm, jag var tveksam. Till min stora förvåning visade det sig att pizzorna på Donato inte bara var bra, utan bland de bästa jag har ätit i Korea.

Vinet, som kom in med kaffelock var också bra, så vi ångrade båda att vi inte hade upptäckt Donato tidigare under vår vistelse. Gör inte samma misstag som vi. Om du besöker Hyeopjae på Jeju Island, måste du gå och äta på Donato’s.

Donato’s, 6 Hyeopjae 2(i)-gil, Hallim-eub, Jeju Island

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop