Mitzie Mee Nyhetsbrev - Klart!

Du är nu anmäld till Mitzie Mees nyhetsbrev. Varje söndag skickar jag ett mail till dig med recept, reseinspiration och mycket annat. Nyhetsbrevet innehåller också en rabattkod som ger 10% rabatt på alla köp i Mitzie Mee Shop*. Koden ändras regelbundet, så kom ihåg att öppna nyhetsbrevet, så att du alltid har den senaste giltiga koden.

Frågor? Kommentarer? Förslag?

Skicka mig ett mail på hello@mitziemee.se

 

*Rabattkoden gäller endast så länge du är prenumerant på nyhetsbrevet. Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabattkuponger. Rabatten gäller inte för frakt.

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård