Bangkok: Untitled – En speakeasy bar i Thonglor

Bangkok: Untitled - En speakeasy i Thonglor

När jag var klar med shoppingen i Donki Mall, såg jag en neonbelyst pantbank på andra sidan gatan. Om man har varit på Beauty & Essex i New York vet man nämligen att pantbanker inte alltid är vad de utger sig för. Vissa av dem är speakeasies (hemlig bar), och efter att ha tittat närmare på Untitled, misstänkte jag att så var också fallet här.

Så jag gick över för att kolla om dörren var öppen, och gissa? Jag hade rätt:)

Jag besökte Untitled strax i början av januari, när de precis hade öppnat, och man fick fortfarande en gratis välkomstdrink när man beställde en cocktail. Jag var där tidigt på kvällen, på en veckodag, så det var väldigt lugnt, vilket var bra för mig eftersom personalen hade mer tid att prata. De berättade, att människorna bakom Untitled är samma, som startade Teens of Thailand, som är en super trendig dive bar i Chinatown. De driver också ett antal andra barer, men det här är den första baren de har öppnat utanför Chinatown.

Jag beställde en cocktail som heter AFS med whisky, äpple, aged fish sauce och mousserande vin, och den var jättegod. Fish sauce och whisky kanske låter som en konstig kombination, men smakorna passar verkligen bra ihop. Här är en kort video:

Untitled, 171 Soi Sukhumvit 63, Khlong Tan Nuea, Watthana, Bangkok

Untitled, 171 สุขุมวิท ซ. 63 แขวงคลองตันเหนือ เขตวัฒนา กรุงเทพมหานคร 10110

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop