Bangkok: Untitled – En speakeasy bar i Thonglor

Bangkok: Untitled - En speakeasy i Thonglor

När jag var klar med shoppingen i Donki Mall, såg jag en neonbelyst pantbank på andra sidan gatan. Om man har varit på Beauty & Essex i New York vet man nämligen att pantbanker inte alltid är vad de utger sig för. Vissa av dem är speakeasies (hemlig bar), och efter att ha tittat närmare på Untitled, misstänkte jag att så var också fallet här.

Så jag gick över för att kolla om dörren var öppen, och gissa? Jag hade rätt:)

Jag besökte Untitled strax i början av januari, när de precis hade öppnat, och man fick fortfarande en gratis välkomstdrink när man beställde en cocktail. Jag var där tidigt på kvällen, på en veckodag, så det var väldigt lugnt, vilket var bra för mig eftersom personalen hade mer tid att prata. De berättade, att människorna bakom Untitled är samma, som startade Teens of Thailand, som är en super trendig dive bar i Chinatown. De driver också ett antal andra barer, men det här är den första baren de har öppnat utanför Chinatown.

Jag beställde en cocktail som heter AFS med whisky, äpple, aged fish sauce och mousserande vin, och den var jättegod. Fish sauce och whisky kanske låter som en konstig kombination, men smakorna passar verkligen bra ihop. Här är en kort video:

Untitled, 171 Soi Sukhumvit 63, Khlong Tan Nuea, Watthana, Bangkok

Untitled, 171 สุขุมวิท ซ. 63 แขวงคลองตันเหนือ เขตวัฒนา กรุงเทพมหานคร 10110

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård