Fredericia: Djengis Khan Mongolian Barbecue

Djengis Khan Mongolian Barbecue, Fredericia

Min syster Trine och jag är väldigt olika, men en sak som vi har gemensamt är att vi båda älskar god mat. När Trine bodde i Århus gick vi alltid till samma vietnamesiska restaurang för att äta pho, men efter att hon har flyttat till Fredericia, har Djengis Khan Mongolian Grill (eller Den Mongolska, som de flesta kallar restaurangen) blivit vårt nya favorithak.

Först väljer man ingredienserna från buffén, och sedan hjälper personalen dig med att mixa de olika såserna för stekningen. Jag har alltid samma blandning av lammkött, nudlar, bambuskott och svamp, medan Trine föredrar olika sorters kött och ett minimum av grönsaker. Maten är färdigstekt inom några minuter och smakar underbart gott.

Den Mongolska har varit där så länge jag kommer ihåg och de som jobbar där är supertrevliga. Jag har dock aldrig riktigt pratat med dem, men förra gången vi var där, frågade den kinesiska kvinnan (jag tror att hon är ägaren?) vart vi var ifrån. Vi berättade för henne att vi båda var adopterade från Korea, men hon verkade inte riktigt tro oss. Efter ett tag proklamerade hon att jag alltså såg kinesisk ut och Trina? Var hon kanske från Grönland?!?

[ess_grid alias=”mitzie-mee-blog-2017″]

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård