Las Vegas: China Poblano – Ceviche och tacos

China Poblano, Chinese Mexican food in las Vegas

När jag var i Las Vegas förra gången gick jag ofta förbi China Poblano på Cosmopolitan, men jag tyckte att det kinesisk-mexikanska fusionskonceptet var lite för konstigt, så jag åt aldrig där. Ikväll var jag dock verkligen hungrig, så istället för att gå förbi, tog jag plats i baren. Därifrån kunde jag se hur de lagade dumplings, och de såg riktigt goda ut, men jag hade tänkt prova den mexikanska delen av menyn och beställde därför fish taco och tuna ceviche.

Jag var som sagt verkligen hungrig, så jag måste erkänna att jag inte riktigt kommer ihåg, hur tacon smakade – jag bara svalde den – men jag tror att den var bra. Cevichen var en spännande blandning av tonfisk, amarantfrö och valnötter marinerade i en skön soja-baserad sås och med precis rätt mängd koriander. Vansinnigt bra!

En kinesisk-mexikansk fusionsrestaurang kanske låter lite konstigt, men för oss som älskar både kinesisk och mexikansk mat är det perfekt. Nästa gången jag är i Las Vegas, skulle jag vilja testa China Poblanos dumplings eller några av de andra kinesiska rätterna på menyn.

Förutom god mat har China Poblano också ett stort urval av tequila och cocktails, vilket gör det till en uppenbar plats att börja en utekväll. China Poblano ligger i super trendiga Cosmopolitan, där man också hittar den nya nattklubben Marquee.

China Poblano, The Cosmopolitan, 3708 Las Vegas Blvd S., Las Vegas, NV 89109, Tlf: +1 (702)-698-7900

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård