Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% rabatt när du handlar på Mitzie Mee Shop. 

Resort Robe – Rannvá

(h)A.N.D. Artisan Designer
Stl. 36-40

1.045,00kr.

Koppla av i hotellrummet eller hemma i denna vackra resort robe ikat-mönstrad, handvävd bomull. Ikat är en speciell färg- och vävningsteknik i Asien. I Cambodia har ikat-mönster typiskt använts för sidentyger, men (h)A.N.D. har utvecklat en modern version av ikat för bomullsplagg. Resort roben har nedhasad axel och trekvartslång ärm. Den är öppen fram och har två stora fickor och bälte. Kan också bäras som en lång kofta över shorts eller jeans och en topp. Badrocken har ett bälte som kan bindas antingen fram eller bak samt invändiga snören som säkrar att tyget fram inte glider isär.

Storlek: One-size XS-M (passer storlek 36-40, även 42 fast utan så mycket överlappning fram)

Längd: 95cm

Färg: Mörkblå/grå

Material: 100% handvävd bomull

Tillverkningsland: Cambodia

 

Vem har tillverkat resort roben?

(h)A.N.D. är ett fair fashion brand från Cambodia. Tillsammans med co-designer och general manager Mr. Pheap driver modedesignaren Alan J. Flux butiken centralt i Phnom Penh, samt en syateljé, där kläderna blir tillverkade. (h)A.N.D. sysselsätter ungdomar från fattiga familjer, och lär dem färdigheter inom design, sömnad och mönstertillverkning. (h)A.N.D. samarbetar också med vävare och konsthantverkare från små samhällen i Cambodia om utvecklingen av (h)A.N.D.s karakteristiska designs, som kombinerar det traditionella med det moderna.

Læs mer om (h)A.N.D. på Fair Fashionista Blogg>>

Mitzie Mee Shop

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård

Håraccessoarer

Koreansk hudvård

Kökshanddukar

Sovmasker

Handväskor & Totes

Smycken

Kläder

Sjalar & Scarves