CAMPA Tumbler Tote Bag – Cream

KI LEE

1.770,00kr.

Elegant, helfodrad tote bag i veganskt läder med hållare för kaffemugg. CAMPA tumbler tote bag kombinerar på bästa vis KI LEEs minimalistiska estetik med praktiska designlösningar för vardagen. Väskan är tillräckligt stor för att rymma A4-storleks papper, och den speciella kaffemugghållaren gör att du har stabil förvaring av de vanligaste kaffemuggarna med lock som finns på marknaden.

CAMPA väskan är tillverkad i haunji (veganskt läder från bomull och mullbärsbast), och tack vare mullbärsbastens naturliga egenskaper är haunji antibakteriellt, hållbart, vattenavvisande och biologiskt nedbrytbar. Användningen av detta material, som har utvecklats av en lokal textiltillverkare, är en fin kombination av traditionell koreansk papperstillverkning (hanji) och innovativ textilteknik som passar bra ihop med KI LEEs filosofi.

Färg: Cremevit

Material: Veganskt läder (mullbärsbast och bomull)

Mått: 29cm x 28cm x 8cm

Tillverkad i Sydkorea

 

Vem har tillverkat väskan?

KI LEE är ett hållbart koreanskt accessoarmärke med fokus på intelligent design och hållbara material. Ki Chan Lee, designern på KI LEE, är tidigare skulpturkonstnär, och handväskorna är som små konstverk .

Läs mer om KI LEE  (Fair Fashionista Blogg) >>

Besök KI LEE: s website >>

Mitzie Mee Shop