Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% rabatt när du handlar på Mitzie Mee Shop. 

PAGES cork cross-body bag – Black

KI LEE

2.990,00kr.

Vacker väska gjord av förstklassigt italienskt korktyg. Väskan har en avtagbar, justerbar axelrem och osynlig magnetisk stängning.

PAGES korkväskan är från KI LEEs kontinuerliga samarbete med herrmärket <the STOLEN GARMENT>, och väskan blev designad för kollektionen 22SS som visades under 22SS New York Fashion Week. PAGES crossbody-väskan är gjord av KI LEEs signaturkorktyg och inspirerad av historien om Sankt Antonius av Padua och hans bok, som på mirakulöst vis återupptäcktas. Väskans rektangulära siluett är inspirerad av traditionel bokbindning, och precis som böcker både kan vara vackra och dekorativa och samtidigt fungera som behållare för kunskap, kombinerar PAGES crossbody bag både form och funktion.

Färg: Svart

Material: Yttre: Premium italienskt korktyg, Foder: Polyester, Axelrem: Premium italienskt korktyg

Mått: Väska: 15,2cm x 23,4cm x 5,1cm, Axelrem: 108cm-125,7cm

Varning: Friktion och yttre påverkan kan orsaka repor och deformation.

Tillverkad i Sydkorea

 

Vem har tillverkat väskan?

KI LEE är ett hållbart koreanskt accessoarmärke med fokus på intelligent design och hållbara material. Ki Chan Lee, designern på KI LEE, är tidigare skulpturkonstnär, och handväskorna är som små konstverk .

Läs mer om KI LEE här >>

Besök KI LEEs website >>

Mitzie Mee Shop

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård

Håraccessoarer

Koreansk hudvård

Kökshanddukar

Sovmasker

Handväskor & Totes

Smycken

Kläder

Sjalar & Scarves