Roast i EmQuartier – Brunch i Bangkok

Roast, brunch in Bangkok

På helgerna samlas alla expats och höginkomst-thailändare på stadens kaféer till brunch. Nya kaféer öppnar hela tiden och stängs lika fort, så även om Roast bara har funnits sedan 2011 är detta populära café redan en klassiker bland den brunchande publiken i Bangkok.

Det var min kompis Annie, som tidigare bodde i Bangkok, som rekommenderade mig att prova Roast, och jag gillade kaféet så mycket att det har blivit ett av de ställena jag alltid återvänder till, när jag är i Bangkok.

Menyn på Roast är modern amerikanskt, och tonvikten ligger på färska ingredienser, hög kvalitet, och gott kaffe. På menyn hittar man alla brunch-klassiker som Eggs Benedict, pannkakor och huevos rancheros, men glöm ej att spara lite aptit så det finns plats för en av de goda desserterna.

Roast är ett mycket populärt ställe, och runt brunch-tid på helgerna får man ofta köa tillsammans med resten av expat-Bangkok för att få ett bord. Roast är också öppet på kvällen, men det är lunch och brunch som Roast är känt för.

Roast finns i restaurangsektionen (Helix Quartier) i det nya eleganta Em Quartier köpcentret. EmQuartier är ansluten till Phrom Phong BTS-station, så det enklaste sättet att komma dit är med Skytrain. Från Phrom Phong Station följer man bara skyltarna mot Em Quartier och när man kommer fram till gallerian går man mot Helix Quartier.

• De flesta rätterna kostar runt 300 THB och en serviceavgift på 10% + moms läggs till slutnotan, så räkna med att spendera 600 THB eller mer för brunch på Roast.

• Eggs Benedicts serveras på en croissant, vilket kanske låter konstigt, men är jättegott.


Roast, EmQuartier, Bangkok

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop