Singapore: Hello Kitty Orchid Garden Café i Changi Airport

Singapore Airport Hello Kitty

På vägen ut från flygplatsen i Singapore, såg jag det finaste Hello Kitty cafét, så även om det var alldeles för tidigt och alldeles för pastellfärgat, var jag tvungen att gå in. Jag vet inte vad det är med den där katten, men jag tycker hon är super söt. Dessutom har maten på Hello Kitty-caféerna jag varit på tidigare faktiskt varit ganska okej.

Jag var den enda kunden i butiken så tidigt på morgonen, så jag fick sitta i en av korgstolarna, som hängde från taket och som säkert är bland de mest populära sittplatser i caféet. På personalens rekommendation beställde jag Hide & Seek, en underbart vacker dessert med pandan panna cotta, vaniljglass och färska bär. Den smakade riktigt bra och jag åt snabbt upp allt, inklusive den lilla Hello Kitty-figur av fondant.

Jag fick också en söt dryck, som jag inte kommer ihåg namnet på, samt en latte. Kaffet på Hello Kitty Café är bra, men huvudorsaken till att jag beställde kaffe var, att jag visste att den skulle vara dekorerad med den sötaste Hello Kitty latte-art:)

Jag har gjort en kort video så ni kan få se, hur det såg ut i vad som lätt kan vara Singapores sötaste café:

  •   Våren är här, och det är dags att säga adjö till de tunga vinterkläderna och ta tillbaka färgerna till garderoben. Tie-dye-sjalar är ett riktigt bra sätt att introducera lite …

  • Varje år, på dagen för Oscarsgalan, skickar min vän Alex sin personliga topp tio-lista över filmer han har sett under det föregående året. Det är en fantastisk lista, fylld med …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård