Singapore: Hello Kitty Orchid Garden Café i Changi Airport

Singapore Airport Hello Kitty

På vägen ut från flygplatsen i Singapore, såg jag det finaste Hello Kitty cafét, så även om det var alldeles för tidigt och alldeles för pastellfärgat, var jag tvungen att gå in. Jag vet inte vad det är med den där katten, men jag tycker hon är super söt. Dessutom har maten på Hello Kitty-caféerna jag varit på tidigare faktiskt varit ganska okej.

Jag var den enda kunden i butiken så tidigt på morgonen, så jag fick sitta i en av korgstolarna, som hängde från taket och som säkert är bland de mest populära sittplatser i caféet. På personalens rekommendation beställde jag Hide & Seek, en underbart vacker dessert med pandan panna cotta, vaniljglass och färska bär. Den smakade riktigt bra och jag åt snabbt upp allt, inklusive den lilla Hello Kitty-figur av fondant.

Jag fick också en söt dryck, som jag inte kommer ihåg namnet på, samt en latte. Kaffet på Hello Kitty Café är bra, men huvudorsaken till att jag beställde kaffe var, att jag visste att den skulle vara dekorerad med den sötaste Hello Kitty latte-art:)

Jag har gjort en kort video så ni kan få se, hur det såg ut i vad som lätt kan vara Singapores sötaste café:

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop