Samai är Kambodjas eget rommärke, och varje torsdag kväll förvandlas Samai’s destilleri i Tonle Bassac till stadens coolaste rombar. Destilleriet håller bara öppet på torsdagar vilket ger baren en känsla…
Reseblogg
-
-
Man kan ju inte säga nej till regnbågsfärgad ost, eller hur? Så när jag såg Say Chiizu på Siam Square, var jag bara tvungen att stoppa och prova deras Unicorn…
-
Excuse My French är en charmig fransk tapasbar med riktigt god mat. Ni vet, ett sådant ställe man skulle älska att ha precis runt hörnet från där man bor. Restaurangen…
-
Vi hade inte tänkt spendera vår torsdagskväll på att köa för dessertkaféet Sweets Raku, så istället åkte vi tillbaka på fredagen, precis efter att de öppnade. Det visade sig vara…
-
Barney Greengrass! Det var här jag hade min allra första Lox & Cream Cheese Bagel för många år sedan. Jag försöker alltid att gå dit, när jag befinner mig i…
-
I de flesta asiatiska länder är bubble tea fortfarande jättestort, och man hittar alla möjliga sorter och smaker. Den senaste trenden är brown sugar boba, som jag smakade på KOI…
-
Rikke och Magnus bor på ett hotell på samma gata som jag, så idag avtalade vi att träffas kl 17 för sundowner drinks på Red Sky, som är takbaren på…
-
April och jag åkte och hälsade på Rikke och Magnus i Helsingborg, och vi hade några underbara dagar tillsammans, fyllda med svensk sommar, prinsess tårta ( Rikke och jag älskar…
-
Mitt första försök att göra chiapudding var några år tillbaka, och det var ett stort misslyckande. Med bara två ingredienser undrar ni antagligen hur det är möjligt att misslyckas? Hmm…testa…
-
Borderline Collective i Mae Sot erbjuder också matlagningskurser så man kan lära sig laga alla läckra rätter på menyn på Tea Garden Restaurant, som Borderline också driver. Innan jag åkte…