Pålsjö Krog – Restaurang på stranden i Helsingborg

Pålsjö Krog in Helsingborg

April och jag åkte och hälsade på Rikke och Magnus i Helsingborg, och vi hade några underbara dagar tillsammans, fyllda med svensk sommar, prinsess tårta ( Rikke och jag älskar prinsesstårta!) och rosa G&Ts.

Sista kvällen i Sverige gick vi och åt på Pålsjö Krog, som är en mysig restaurang precis på stranden i Helsingborg. Restaurangen är mycket populär under sommarmånaderna, och vi ringde in sista minuten för att boka bord. Jag vet inte hur hon fixade det, men på något sätt lyckades Rikke inte bara att boka bord: Hon lyckades få bästa bordet i hela restaurangen, precis vid fönstret med utsikt över vattnet.

Maten var fantastisk, och av den lätta, läckra sorten, som man har lust att äta på en varm sommarnatt. April och jag delade en tallrik med råbiff till förrätt och Rikke och Magnus fick Toast Skagen. Till huvudrätt fick jag kantarellrisotto, och den var toppad med så många kantareller, att det tog ett bra tag för mig att komma ner till riset. De andra beställda olika fiskrätter, som de alla påstod var bättre än min risotto, men det hade jag svårt för att tro. En riktigt underbar kväll på en mycket trevlig restaurang.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop